Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Poznań, Malta - się nosi ;) 21.05

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie Poznań, Malta - się nosi ;) 21.05

najpierw koło galerii mama z nożnym ok.1,5 r. i maluszkiem na bioderku (kangurek bodajże w jakiejś jednostronnej chuście z cieniutkich pasków), a potem nad jeziorem mama z maluchem w chyba kwiecistym elastyku
    ja z M. i nożno-ręcznym Asiołem, irys z Torbie, a w drodze powrotnej już pracował
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Chustonoszka

Domyślnie

to pierwsze to ja

Miejscowość
    POZ

Domyślnie

no proszę, gdzieś mi Twój nick przemknął już na forum, ale nie wiedziałam, że z Poznania jesteś, to miło a chusta jakaż to była?

edit: A Twóje starsze to w jakim wieku, bo podobnie do naszej mi wyglądało?

edit: już doczytałam gdzie indziej, że 2 latka i żeś po psychologi... moje marzenie...

Chustonoszka

Domyślnie

mieszkamy koło malty i te rejony to miejsca naszych spacerów na nogach bo blisko domu

no dwa latka nieskończone wlaściwie- maly dość jest bo wczesniaczek i jeszcze nadrabia gabaryty

chusta- no cóż- zamówiona na życzenie własne u mamy koleżanki. bardzo się stresowałam, czy napewno będę dobrze wiązać i wydumałam, że jezeli jedna strona będzie biała to będzie widać błędy lepiej. Więc jest poprostu moja moja

no psychologia to bardzo rozwojowy kierunek. gorzej jak po studiach wszyscy myśla ze ich analizujesz, że albo faktycznie jesteś super ekspertem od wszystkiego ( tłumaczysz, że zajmujesz się dorosłymi, ale z uporem maniaka chcą rad dla swoich dzieci) albo pozjadałaś wszystkie rozumy i zadzierasz nosa;/ jeszcze uczę sobie radzić z tym zawodowym obciążeniem;P

chodzicie do jakiegoś klubu mam, albo grupy zabawowej?

Miejscowość
    POZ

Domyślnie

a gdzie pracujesz (jeśli to nie tajemnica)? a co do spotkań, to gro info tu: http://chusty.info/forum/forumdispla...24-Pozna%C5%84

Chustonoszka

Domyślnie

Centrum Słowo Psychologia z Duszą

ja chodzę do mamissimy w Kika Cafe na klub i tam też na grupę zabawową śnieżka- poprostu zastanawiałam się czy się gdzieś już nie mijałyśmy

a tak ogólnie- to jak oceniasz to wiązanie na biodrze w moim wykonaniu? wyszłam trochę z wprawy bo młodego nie mogłam w ciąży nosić i mam wrażenie małej rozsypki w wiązaniu teraz

Miejscowość
    POZ

Domyślnie

nie zdążyłam się dobrze przyjrzeć, a to co rzuciło mi się w oczy to poprzekręcana chusta (ta poła na plecach)

Chustonoszka

Domyślnie

ale ta idąca z ramienia? bo ja tam ją wywijam- to nie powinno dalej iść tak samo?

Uprawnienia umieszczania postów