Pokaż wyniki od 1 do 20 z 88

Wątek: Gdzie wózkiem nie wjedziesz,tam z chustą wejdziesz :)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar precikuranowy
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ot taka złośliwość rzeczy martwych- jak mamy szczepienie to nasza winda świruje
    Wózek kilkanaście kilo. Raz znosiłam go z 7 pietra - i nigdy więcej!!!
    Z wózkiem wizyta u mojej mamy też jest raczej niemożliwa- kamienica, 4 piętro- takie wysokie piętro. A poza tym spacer z psem- jakbym miała z samego rana toczyć się z wózem to chyba byśmy psa nie mieli
    Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
    i Alicja
    - aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)

Chustoholiczka Awatar letka
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

poprzedni weekend w Szczecinie i zwiedzanie zaglowcow
    Jakies wozki staly przy statkach, ale ja bym sie bala ze mi w tym tlumie ukradna
    Wracam
    Mama od 2011 roku

https://www.facebook.com/madebymamla

Chustonoszka Awatar yolinka78
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Karpacz, Śnieżka, wyciąg na Kopę - no jak inaczej i spojrzenia wózkowych rodziców - bezcenne, moje pewnie też

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Wczoraj byłam w Urzędzie Stanu Cywilnego i wyobraźcie sobie, że jest podjazd do drzwi wejściowych, a za drzwiami schody, schody i jeszcze raz schody o ile ja mogę dziecia wpakować do chusty, to jak ma sobie poradzić osoba na wózku?

Chustofanka

Domyślnie

wrocław poczta na powstanców śląskich, ta nowa, obok titanica.4 biegi schodów, z czego z podjazdem tylko najniższy w jednym miejscu, i to z podjazdem od 2 stopnia Poczta przy wejściu oznakowana symbolem niepełnosprawnych...
    &kopalnia w wieliczce
    &latarnie morskie
    &punkty widokowe na wieżach czy to koscielnych czy ratuszowych

Chusteryczka Awatar aptonia
    Miejscowość
    Warszawa - Gocław

Domyślnie

Szkoły moich starszych dzieci, nasze mieszkanie trzecie piętro bez windy, chodniki w centrum..... krzywe i pełno ludzi ciągle trzeba się przepychać, windy w podziemiach w centrum..... to jest hardcore jak dla mnie...... śmierdzące i duszne

Chustomanka Awatar hanna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

kilka razy mi sie zdazyło że sie z wózkiem do tramwaju nie wcisnęłam drzwi sie otwierają a tam trzy wózki juz stoją, cóż trzeba czekać na następny, nie mowiąc juz o tym że nawet jak jest miejsce, to nikt sie nie garnie do pomocy :/

Czy wam też ustępują miejsca w kolejce jak macie dziecko w chuscie? Ja mam takie doswiadczenia Jak mam dziecko w chuscie wszyscy ustępują miejsca: w sklepie w kolejce, w tramwaju. A jak z wózkiem, to niedość ze miedzy półkami sie trzeba przeciskać, to jeszcze wozki sklepowe przestawiac które stoją na drodze. Sklepiki osiedlowe koszmar - tor przeszkód

Uprawnienia umieszczania postów