Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: # ubranka ZUFiZO od Agny # opinie użytkowników poproszę :)

Mieszany widok

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

mam od dziś spódnice dresowe długa i krótką dla siebie, czapkę dresową i dwie pary spodni dla dziewczyn.
    Spodnie szyte na wymiar, mega szybko. W ogóle obsługa na wysokim poziomie.
    Odszycie bardzo dobre i dokładne, i nie pisze tego laik, a wybredna zołza, co niteczkę nie wyciętą przyuważy od razu.
    Spódnice mają świetny krój, naprawdę polecam, to kroje wygodne i dodające sylwetce plusów.
    aha, taka subiektywna opinia dot. materiału, zamówiłam spodenki o te:
    http://www.zufizo.pl/userdata/gfx/12...a8bb1e9755.jpg
    ze zdjęć i opisu nie bardzo wynikało, co to za tkanina w praktyce, okazało się, że w dotyku jest jak miękki filc, kupowałam spodnie na śnieg (nie do zabawy) i bałam się tej tkaniny, a teraz jestem bardzo zadowolona, jest jak zbita miękka wełna, co oznacza szybkie schnięcie i nie przyjmowanie wody zbyt szybko. Myśle, że lepsza niż polar, bo nie będzie się po praniu niszczyć. Tak więc polecam materiał gdybyście szukały spodni, w ktorych można zaliczać spacery po sniegu.
    Ale i najważniejsze oczywiście: polecam Agnę, bo wszystko jest w najlepszym porządku

Chustomanka Awatar Roanna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No to kilka fotek podepnę, bo wszystkie spodnie Małemu sie naprawdę super noszą

Chustomanka Awatar Agis
    Miejscowość
    Malbork

Domyślnie

Kilka dni temu przyszła do mnie paka od Agny. Wszystko śliczne. Generalnie od ponad roku, czyli odkąd siedzię w domu z dzieciakami noszę tylko Agnowe portasy i spódnice, w sumie w ciąży też nosiłam.
    Są bardzo wygodne i takie trochę oversize. Teraz kupiłam sukienkę dresową z zamkami do zwężania na dole oraz z zamkiem do karmienia. Jest rewelacyjna, świetnie leży i fajna jest ta możliwość zwążenia lub nie na dole, dla ciężarnej myślę że też byłaby super. Bociany dla małej Długo posłużą, na razie ściągacze podwijam i mam takie pumpki, kieszenie ze złotymi paskami były niespodzianką, bo na zdjęciach tego złota nie było widać, ale jak najbardziej na plus dla dziewczynki. Fartuszki-śliniaczki sa śliczne i ratują ciuchy małej przed zabrudzeniem przy jedzeniu. Jedna uwaga, fajnie by było gdyby kieszonka była ciut głębsza. Czyli och i ach Dzięki Agna.
    http://agisowo.blogspot.com/

Jaś 12.2010 Matylda 01.2014

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Kolejna partia spodenek u nas Co tu dużo mówić - z bawełnianych spodni dziecięcych, te od Zufizo sprawdzają nam się najlepiej. Używamy od dawna i szybko nie przestaniemy.

Chustofanka Awatar luthien

Domyślnie

Właśnie dotarła do nas przesyłka. Damskie spódnice mają świetne kroje, i są doskonale wykonane w każdym szczególe. Bardzo dobrze układają się na po ciążowym dużym brzuszku i wcale go nie eksponują tylko maskują . Poza tym ich długość, stan i krój pozwala czuć się swobodnie przy pozycjach i wygibasach jakie trzeba wykonać przy dzieciach. Nic nigdzie nie wystaje, ani się nie zawija. Mogę czuć się w nich swobodnie. Materiały też bardzo mi się podobają, bo łatwo się je czyści.
    Dziecięce porteczki i sukienka również rewelacyjne. Jestem przekonana, że długo pociągną.

Domyślnie

Mam dla synka spodenki typu "pumpki" i "pół na pół". Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Wybrałam rozmiar L i dla chłopca noszącego ubranka na 104 cm był to dobry wybór, będą nam na pewno długo służyć. Materiały są porządne, wykonanie również. Ogólnie to wiele rzeczy ze sklepu zufizo jest w moim stylu, zarówno tych dziecięcych, jak i dla mnie. Bardzo podobają mi się spódnice damskie, te długie i te za kolano. A dla dzieci spodenki, idealne dla dzieci pieluchowanych wielorazówkami, chociaż nie tylko. Ogólnie uważam ,że dzieci powinno się ubierać się w luźne, wygodne i miękkie ubranka, a nie obcisłe i twarde dżinsy. Dlatego życzę Agnie, żeby coraz więcej ludzi kupowało jej śliczne i pomysłowe rzeczy. Jestem pewna, że kiedyś jeszcze coś u niej zamówię.
    Jeszcze dopiszę, że te spodenki z grubej wełenki, które są na zdjęciach u góry wyglądają super, ale szukałam ich w sklepie i nigdzie nie widzę. Szkoda
    Ostatnio edytowane przez ania_przyszłamama ; 28-11-2016 o 11:28 Powód: dopisanie uwagi

Uprawnienia umieszczania postów