Trafiłam na to: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-hu...tml#7116d8a1bd i mnie zamurowało. O co chodzi? Oszustwo?! A może ja czegoś nie wiem? Czy Nati kiedykolwiek wyprodukowała kratę? Zgłupiałam, bo nie mogę uwierzyć, że ktoś świadomie to sprzedaje.
Trafiłam na to: http://tablica.pl/oferta/sprzedam-hu...tml#7116d8a1bd i mnie zamurowało. O co chodzi? Oszustwo?! A może ja czegoś nie wiem? Czy Nati kiedykolwiek wyprodukowała kratę? Zgłupiałam, bo nie mogę uwierzyć, że ktoś świadomie to sprzedaje.
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe
Zauwaz, ze to jest husta, a nie chusta, wiec wszystko mozliwe![]()
edit: po krotkim przegladzie obrazkowym historii chust nati wyglada na to, ze to impostor.
Przy okazji pozachwycalam sie wzorami, niektorych wcale nie znalam![]()
Ostatnio edytowane przez yvona ; 18-05-2013 o 03:10
To amazonas
Czasem widzi się takie aukcje. Myślę, że czasem ludzie nie mają bladego pojęcia o firmach produkujących chusty, nie wiedzą co dostali czy kupili i wydaje im się, że jak chusta to pewnie natistąd takie aukcje.
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Potwierdzam, że to nie jest chusta Natibaby. Dzięki za czujność, dziewczyny.![]()
Co prawda to nie nati tylko amazonas ale jak ktoś potrzebuje tanio szmatkę dla noworodka to może sobie spokojnie kupić. Sprzedający sie nie zna i tyle. Ale skąd ma pudło i instrukcje nati?![]()
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Zauważyłam wiele takich ogłoszeń na allegro i gumtree także. Moja koleżanka dała się nabrać, i kupiła z amazonas jedną,kolory nawet podobne, a po przyjściu okazało się,że dostała kawałek kocaTakże z oryginalnym opakowaniem i instrukcją. Wątpię,że to przypadek, takie osoby robią to celowo
Ja za każdym razem jak widzę,to piszę do osoby wystawiającej i zgłaszam na portalu, licząc,że to coś pomoże...
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Chusta ma przeciez metke to nie wiem jak mozna ja sprzedac nieswiadomie pod inna nazwa...
C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012
Albo metki nie ma, a chuste kupila od kogos jako "nati" i tak sprzedaje? Ja juz nawet meila do Nati wysmarowalam![]()
A sprzedająca co na to wszystko?
Nie jest świadoma, więc skąd ma opakowanie oryginalne? Kupiła już taką od kogoś,więc skąd ten ktoś miał? I nagle pojawia się tyle pomyłek (a już wiele takich 'pomyłek' podałam) ?
Fajnie,że jest ten dział bo będę tu wklejać jak poznajduję. Niestety ciężko mi wierzyć,że to wszystko są przypadki![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
no to już sprzedający zmienił na amazonas paradiso![]()
Taka-jestem-ładna(nastolatka...ech...)-1999, Nikt-mnie-nie-rozumie(takoż...)- 2000, Brykacz-nad-brykacze- 2004, Trzeba-to-policzyć- 2006, Królewna(królewny NIE sprzątają)-2011,Tylko-sprawdzam! -2012, Żółwina- 2015
Dziecko jest jak prąd- ma fazy. Nic dziwnego, że u nas są spięcia... Sieć przeciążona
napisałam wczoraj dziewczynie informacje o tym że sprzedaje nie Nati ale Amazonas.....i oto co dostałam w odpowiedzi
witam!
Chusta którą Pani wystawila to nie Nati baby tylko AMAZONAS Paradiso.
Kupiła Pani amazonasa w opakowaniu Nati......ale naprawdę polecam ...to bardzo bardzo dobre chusty.
pozdrawiam
Emilia
Agnieszka Czdziękuję za informacje , kupiłam ją od kuzynki i rzeczywiście do przesyłki zapakowała mi w karton od natibaby i dała instrukcje jak wiązać , a ja myślałam ,że to jest ta chusta co na opakowaniu
teraz chciałam ją sprzedać i dałam ogłoszenie na tablicy .pl to taka wrzawa się zrobiła ,że na policje chcą mnie podawać ,że jakąś podróbkę sprzedaję i piszę ,że to natibaby
ale już poprawiłam ,a ludzie to zero zrozumieniaTylko Pani mnie grzecznie poinformowała ,a inni to tylko by zlinczowali .Ah szkoda gadać .
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
I właśnie o to mi chodziło, Opolanko - żeby nie wieszać, zanim się nie pozna faktów.