Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: jakie wkłady

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie jakie wkłady

dziewczyny jakie polecacie chłonne wkłady do kieszonek? pomimo moich zabiegów odtłuszczania itp. Kasi zdarza się że jej kieszonki nie wytrzymują większego sika. Ja winię za to wkłady (mam z mikrofibry) bo pul w kieszonkach nieuszkodzony a pieluchy dotychczas dawały radę. Myślałam o wkładach konopnych - jakie polecacie? a może inne? dodam, że nie bardzo chcę się przestawiać teraz na inny system pieluchowania czy szukać formowanek bo liczę na rychły finisz pieluchowania Kasi. Chociaż może trochę liczę na to na wyrost bo ona kategorycznie odmawia chodzenia bez pieluchy
    więc jakie wkłady, konopne? bambusowe? jeszcze inne?
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

mamru
    Guest

Domyślnie

a odtłuszczałaś też kieszonki? Ja bym jeszcze spróbowała wygotować wszystkie wkłady w kwasku, może być w pralce w 90stopniach.
    A z konopnych nasze ulubione to babykicks, tylko one tak jak wszystkie wkłady nabierają chłonności wraz z kolejnym praniem, więc ewetntualnie polecam kupno używanych. Wkłady które nam się sprawdzały przy mega sikaczach to niezawodne hip hip baby zarówno te w wersji 1 i 2. Ponadto uwielbiam na noc ręcznik frotowy lenya - chyba do dostania w ekobaby, i bambusowe długie wkłady nappi me.

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

na forum (recenzje i w działach o pieluchowaniu) jest mnóstwo opinii, sa watki zbiorcze na temat wkładów, prosze poszukać.

Uprawnienia umieszczania postów