Pokaż wyniki od 1 do 20 z 116

Wątek: Powspominajmy stare czasy...

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartaS Zobacz posta
    ciekawe co ona z tymi chustami zrobiła...
    ostatnio wrzuciła swoje "resztki" stosu na NM i tbw - więc wyprzedaje

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

no miała ona cuda w tym stosiku, miała
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustomanka
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja to wszystko pamiętam też, ale bardzo mało się kiedyś udzielałam na forum, teraz może troszeczkę więcej. Ale chłonęłam od dziewczyn wszystko...

Pamiętam swojego pierwszego hopka - jak ogarnąć ten koc? Pamiętam Lidkę, od której miałam swoje dwie inki i leośka. Pamiętam Vegę, do której pojechałam po manducę, a wyszłam z moim pierwszym indio glacierem i już wiedziałam, że indio to jest to. Pamiętam jedwabie, kaszmiry i pamiry i rozwój Nati. Wspominam mojego hopa, którego Vega przerobiła na chustomejtaja, ciekawe, kogo i gdzie teraz nosi...
    Pamiętam moje zadziwienie zachwytem pawiami, pamiętam, że petisowe farbowanki były nieco bardziej "zjadliwe", ale i tak łeee. Hmmm, właśnie przybyła do mnie moja ostatnia chusta i ukoronowanie mojej chustostory - paw ecru, który dołączył do pawia aqua .
    A słowa pszczoły i ja mam wyryte w korze mózgowej...

Pamiętam różne wyglądy forum i migracje.

Zastanawiam się, co miałam u siebie z ciekawostek - nsi v1, chińczyk, kupfer-grafit.

Cieszę się, że po cichutku jestem tu od tak dawna. Z Wami. Tymi dawnymi i tymi nowymi.
    Aga,

mama Zosi (14.01.2008), Adasia (13.12.2005 - 34 tc, 1180 g) i Lili (18.01.2012)

Uprawnienia umieszczania postów