jagienka to chyba zależy,czy chcesz tetrę zapinać snappi,czy składać w prostokąt.Ja mam Kikko i dla mnie są to najlepsze muśliny pod słońcem.Pokurczone już,ale z pewnością nie o połowę(ale nie są już kwadratowe) i składam je w prostokąt,używam do kieszonek jako wkład oraz do wełniaka i sprawdzają się idealnie,a moja mała ma już 21 miesięcy i waży ponad 12kg.Dodam,że nie bawię się w pranie w 40 stopniach,tylko wszystko wrzucam w 60.Jeśli chodzi o zwykłą tetrę bawełnianą,to taka zwykła marketówka u nas w ogóle się nie sprawdziła(mam mega sikacza),a te IV czy ecopi jak na mój gust są zbyt wielkie i pupa ma wielkość zadka słoniowego. Przy kikko zauważyłam też,że dużo lepiej miewa się ta kolorowa niż biała,bo się nie pomarszczyła.

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 Myślałam żeby nauczyć się robić origami, ale nie wiem na ile mi to wyjdzie :/ O kieszonkach na razie nie myślałam bo mała jeszcze w brzuszku siedzi i wyczytałam, ze dla takich maluszków to najlepiej małe otulacze+tetra lub formowanki więc się na tym skupiłam..rozumiem, że jak Kikko się skurczą to już się raczej nie da ze snappi używać?? Tylko jako składane w prostokąt wkłady, tak? Ale chłonności nie straciły? Bo to chyba najważniejsze..
 Myślałam żeby nauczyć się robić origami, ale nie wiem na ile mi to wyjdzie :/ O kieszonkach na razie nie myślałam bo mała jeszcze w brzuszku siedzi i wyczytałam, ze dla takich maluszków to najlepiej małe otulacze+tetra lub formowanki więc się na tym skupiłam..rozumiem, że jak Kikko się skurczą to już się raczej nie da ze snappi używać?? Tylko jako składane w prostokąt wkłady, tak? Ale chłonności nie straciły? Bo to chyba najważniejsze..  Mówiąc o marszczeniu miałam na myśli białe bambusowe kikko,kolorowe nie pomarszczyły mi się,a białe i niebielone owszem,nie przeszkadza to w użytkowaniu niby,ale jednak powiększają pupę. Ja kieszonek używam w sumie od niedawna i pieluchowanie zaczynałam też od tetry i otulaczy,potem przerzuciłam się na formowanki i również polecam
 Mówiąc o marszczeniu miałam na myśli białe bambusowe kikko,kolorowe nie pomarszczyły mi się,a białe i niebielone owszem,nie przeszkadza to w użytkowaniu niby,ale jednak powiększają pupę. Ja kieszonek używam w sumie od niedawna i pieluchowanie zaczynałam też od tetry i otulaczy,potem przerzuciłam się na formowanki i również polecam  ) ale rozsądek wygrał. Mam nadzieje, zę łatwiej bedzie wybierać jak już się trochę popraktykuje...Dobrze, ze jest ta strona bo pewnie można by kupę kasy wydać i nie do końca być zadowolonym :/
 ) ale rozsądek wygrał. Mam nadzieje, zę łatwiej bedzie wybierać jak już się trochę popraktykuje...Dobrze, ze jest ta strona bo pewnie można by kupę kasy wydać i nie do końca być zadowolonym :/

03.2017
 03.2017 Zamieszczone przez eM.
 Zamieszczone przez eM.

A które na początek pieluchowania byś polecała?
 A które na początek pieluchowania byś polecała?
 Zuzia sierpień`15
 Zuzia sierpień`15