Eco jest bardziej miękka i chłonniejsza, choć dość długo te chłonność łapie. Nie zauważyłam, by się mechaciła, a ta zwykła owszem. Za to jest bardziej puchata i niekoniecznie nada się dla noworodka.
Miałam ciemne myjki bambu z kikko, których używałam jako boosterów i nie zauważylam, by kolor w czymś przeszkadzał. Nie farbowały, ale kupiłam używki.
Dla noworodka nie sprawdziła mi się żadna tetra (a próbowałam na dwójce dzieciaków). Za to przy drugim zostałam ogromną fanką prefoldów i snappi.
Kikko bambu pranie w 60 st spokojnie przeżyją, tylko mogą ucierpieć estetycznie (skurczyć się, sfilcować), ale w przypadku pieluchy traktowanej jako wkład nie ma to większego znaczenia.
Ostatnio edytowane przez sowa_przemądrzała ; 10-01-2017 o 10:57
Dzięki dziewczyny.
akonate, właśnie o tym zestawie myślałam, te po trzy pakowane. W takim razie zakupię na próbę.
Prefoldy chce zakupić, Kikko. Jest w ogóle jakaś różnica pomiędzy Kikko a Ecopi?
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
my uwielbiamy tetrę bambu jako wkłady, jest porównywalnie chłonna co puppi 5w, mamy rózne kolory, nic nie farbuje
dla noworodka jak juz to polecam tetre 40x40
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542