dziewczyny! czy chusta 4,6 wystarczy dla bardzo szczupłej matki, ale wysokiej - 177cm wzrostu? tak po sobie mierząc sądzę, że wystarczy, choć może nie na wszystko.
 4,6 dla wysokiej mamy?
 4,6 dla wysokiej mamy?
				dziewczyny! czy chusta 4,6 wystarczy dla bardzo szczupłej matki, ale wysokiej - 177cm wzrostu? tak po sobie mierząc sądzę, że wystarczy, choć może nie na wszystko.
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał

mi wystarczało
no może szczupła nie byłam, ale wyższa na pewno
kieszonka bez problemu

Kieszonka, kangur, plecak prosty na pewno. Choć i pewnie 2x by sie dało
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

2x tez wiazałam
mój 193 cm chłop też

Ja mam 183 cm i wagę średnią no i nosze w 4,6 metra a na plecach w 3,8 m. , więc wszystko się da
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012

mój maż raczej nie szczupły bardzo 183 - dawal rade zawiązać kieszonkę - ale końcówkami szło mu
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"

skoro mówicie ze i 2x da rade to bierzemy 4,6
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał

Ej no spoko, mój mąż ponad 180 wiąże się w 4,6 w 2x a bardzo szczupły nie jesta kobiety mają dłuższe nogi niż tułów, więc tym bardziej

A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl

Ja bardzo nieszczupla, jak bardzo to mozna zobaczyc w watku oschowym(krotko piszac, przydaloby sie zrzucic 20 - serio) 178cm wzrostu i z 4.6 moge spokojnie rozne rzeczy wiazac, a i double hammock sie zdarzyl, ino ogonkow juz nie bylo, bo na resztkach zawiazany. Ale zawiazany
. Szostka to taka optymalna dlugosc dla mnie

To tez i moja ulubiona dlugosc bo i plecak umotam i kieszonkeA mam 178cm.

z 4,6 spokojnie można kilka rzeczy pomotać, mam 182, mąż więcej i większy i też daje radę
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.