dziewczyny! czy chusta 4,6 wystarczy dla bardzo szczupłej matki, ale wysokiej - 177cm wzrostu? tak po sobie mierząc sądzę, że wystarczy, choć może nie na wszystko.
dziewczyny! czy chusta 4,6 wystarczy dla bardzo szczupłej matki, ale wysokiej - 177cm wzrostu? tak po sobie mierząc sądzę, że wystarczy, choć może nie na wszystko.
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał
mi wystarczało
no może szczupła nie byłam, ale wyższa na pewno
kieszonka bez problemu![]()
Kieszonka, kangur, plecak prosty na pewno. Choć i pewnie 2x by sie dało![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
2x tez wiazałam
mój 193 cm chłop też![]()
Ja mam 183 cm i wagę średnią no i nosze w 4,6 metra a na plecach w 3,8 m. , więc wszystko się da![]()
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
mój maż raczej nie szczupły bardzo 183 - dawal rade zawiązać kieszonkę - ale końcówkami szło mu
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
skoro mówicie ze i 2x da rade to bierzemy 4,6![]()
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał
Ej no spoko, mój mąż ponad 180 wiąże się w 4,6 w 2x a bardzo szczupły nie jesta kobiety mają dłuższe nogi niż tułów, więc tym bardziej
![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Ja bardzo nieszczupla, jak bardzo to mozna zobaczyc w watku oschowym(krotko piszac, przydaloby sie zrzucic 20 - serio) 178cm wzrostu i z 4.6 moge spokojnie rozne rzeczy wiazac, a i double hammock sie zdarzyl, ino ogonkow juz nie bylo, bo na resztkach zawiazany. Ale zawiazany
. Szostka to taka optymalna dlugosc dla mnie
![]()
To tez i moja ulubiona dlugosc bo i plecak umotam i kieszonkeA mam 178cm.
z 4,6 spokojnie można kilka rzeczy pomotać, mam 182, mąż więcej i większy i też daje radę![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.