I ja zasiadam coraz częściej na ławeczce nienoszących.
Najstarszy syn ma 14 lat.
Za jakieś 10 lat wrócę jako chustobabcia![]()
odgrzebuje wątek
wszystko szło dobrze ,póki nie zobaczylam ogloszenia na bazarku o babylonii.
kurde no.
moze chociaz siostrzenca ponosze,wtedy prysne stad na chwile.
a na razie wchodze na ławeczkę,niech ktos posiedzi ze mną...
net mi znów zabrali...
Ja też muszę już tutaj zasiąść. Noszę Mateusza tak sporadycznie, że każde 5 min w pouchu to święto dla mnie![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
ech, stażem średnie próchno ze mnie, ale jak u rebelki - 5 minut w czymkolwiek, raz w tygodniu, to chyba wystarczający powód, żeby sobie tu przysiąść...ech.....
ja się też powoli przymierzę do ławeczki, bo nosimy się już bardzo rzadkoa widmo całkowitego końca bardzo realne, dziecko ciężkie to raz, a dwa nie ma czasu na uwiązanie
mi wmawiano ze Róza to moja siostra...kobieta sie dziwiła ze sie musze siostrą codzennie zajmować na spacer wychodzic jakbym do szkoły nie chodziła....ale ja nie emerytowana jeszcze-22wiosny narazie dopiero a Róża rok
a ja chusto mama na chustowym L4-brzuch mi twardnie jak córe dłuzej nosze i nosimy soie od dużego święta
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
ostatni raz nosiłam chyba rok temu... w czerwcu raz sie trafiło, pozwolił się wnieśc na ślężę w nosidle od Oli.
ale ja jeszcze nie straciłam nadzieji na drugiego chuścioszka![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Kurde, nie przypuszczałam, że tak szybko się tu znajdę. Mimo że staż forumowy niedługi do chustopróchien juz moge kandydowaćNosze Lidię sporadycznie, czasem wracając ze spaceru jak nóżki się zmęczą. Ostatnio w weekend łaskawie wskoczyła na plecy i...usnęła
I to koniec mojego noszenia, bo trzeciego nie planujemy![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci