Cytat Zamieszczone przez miedziana
Cytat Zamieszczone przez skybear
Cytat Zamieszczone przez miedziana
Mój też już powoli "niechustowy" się robi, czego dowiódł na ostatnim spotkaniu chustowym...
hmm... Szymek buntowal sie na spotkaniu?
to przyjrzyj sie uwazniej zdjeciom z Kalimby i dojrzyj czyje dziecie w pieknego leosia zamotane na plecach,a czyje z dzikim obłędem w oczach probuje wyrwac sie z rak rodzicielki .
Moja droga skybear Szymek po prostu od początku wie jak się lansować... zamotać się dał, zdjęcia chustocioci Zuzi napstrykać też, po czym za pięć minut zrobił pozycję: "stoję na plecach matki", wiercić się i wierzgać zaczął okropnie, walić głową swoją w moją, no i matka musiała rozplątać. Po czym dziecię nawet na rękach być nie chciało, tylko do reszty młodszego towarzystwa powędrowało

A nosimy się ostatnio mniej - z powodów podobnych jak u April - nie lubię motania zimą, bo ciepło i niewygodnie mi okropnie z tymi wszystkimi szalikami, kurtkami... ograniczam do minimum niby, a i tak jest za ciepło. No i raz wywinęłam orła z Szymem w chuście... na szczęście tylko moja kość ogonowa ucierpiała.
Miedziana ja w Kalimbie nie byłam ale na zdjęciach widziałam ile tam fajnych laseczek w wieku okołoszymkowym grasowało i co on miał na plecach u matki siedzieć
A dział dla rentierek koniecznie otwierać trzeba, bo bez Jaśnie Yody, Lidki, stasiulovej, april, Joani itd to to forum sie nie liczy