Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Nowe Babylonie czy Nati?

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Nowe Babylonie czy Nati?

Bardzo podobają mi się nowe wzory Babylonii, w szczególności Green Peas mnie oczarowała http://chusty.com.pl/produkty.php?x=25& ... 123&menu=1. Byłam już prawie zdecydowana na Nati ciemno- zieloną(tą pasiastą), ale zobaczyłam Green Peas,baaardzo mi się spodobała i postanowiłam za wszelką cenę fundusze na nią znaleźć . W związku z tym mam pytanie, czy któraś z Was ma może ten model i czy wiecie czy się nie mechaci, bo ponoć bb mają to do siebie, że się mechacą. Czy wiecie jak z nośnością bb, bo mój J. ma już prawie rok, duży jest chłop, a ja chciałabym jeszcze trochę go w niej ponosić . Jaka jest w porównaniu do nati, bo ja mam styczność tylko z nati dotąd, tylko w nati nosiłam i nosi się mi w niej bardzo dobrze.
    Pozdrawiam, Kasia.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Re: Nowe Babylonie czy Nati?

A może jakaś inna chusta do zadań specjalnych? Jej sama już nie wiem...Bb jest cudna , ale to na razie ma być moja jedyna chusta i musi wiele wytrzymać .
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

babylonie co prawda ulegaja zmechaceniu(ale bez przesady nie jest to az tak straszne zeby im odejmowac uroku) ale nosza BDB, sa cienkie i miekkie

Guest

Cytat Zamieszczone przez Ania
    babylonie co prawda ulegaja zmechaceniu(ale bez przesady nie jest to az tak straszne zeby im odejmowac uroku) ale nosza BDB, sa cienkie i miekkie
    miałam dwie - jednolitą (Passion Fruit) i pasiastą (Green Paprika).
    mechacą się trochę jednolite.
    pasiaków nic nie rusza. są cudowne.

Guest

Cytat Zamieszczone przez BUBUSITA
    ale to na razie ma być moja jedyna chusta i musi wiele wytrzymać .
    wytrzyma.
    bardzo dobry wybór.

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Ja noszę Matiego we fruit coctailu, paski (oprócz strawberry stripe) nie mechacą się. Nosi nam się świetnie, chusta jest cienka (całe lato w niej przechodziliśmy) i miękka. Ale pasiaki Nati też są fajne Jeśli bardziej podoba Ci się BB to weź ją, na pewno będziesz zadowolona.
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Miejscowość
    Kraków

No tak, wybór nie jest łatwy...ale jak coś wybiorę i zdecyduję się na 100% to tu się wkleję i się Wam pokażę . Na razie dziękuję Wam bardzo za rady! Pozdrawiam serdecznie, Kasia.
    *Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów