nosidło całkiem ok ale faktycznie kiedyś można było taniej kupić. W moim po prawie czterech latach użytkowania zaczęła luzować się klamra na pasie biodrowym
nosidło całkiem ok ale faktycznie kiedyś można było taniej kupić. W moim po prawie czterech latach użytkowania zaczęła luzować się klamra na pasie biodrowym
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
myślę, że można zaryzykowaćnie znam tego nosidła co masz więc nie mogę porównać. Znam oryginalne Ergobaby i te na pewno są znacznie solidniej wykonane, przy okazji są też większe. Niestety moje nosidło jest na wizytach gościnnych więc nie mogę go pomierzyć
Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011
Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice
Ja osobiście nie polecam tego nosidła, znajoma ma, więc przymierzyłam. Jest malusieńkie, bardzo trudno uzyskać w nim odpowiednią pozycję. Ma wąski i bardzo krótki panel. Przymierzałam je jakiś miesiąc temu, córcia nosiła rozmiar 74 i było za małe, dla porównania w tym czasie rozmiarowo idealne było na nią "ono" (już nie produkowane).