Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: co to za nosidło?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar kachna_zg
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

nosidło całkiem ok ale faktycznie kiedyś można było taniej kupić. W moim po prawie czterech latach użytkowania zaczęła luzować się klamra na pasie biodrowym
    Maciek 27.01.2009; Zoja 12.01.2011

Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice

Chustomanka
    Miejscowość
    Kiedys B-stok teraz IT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kachna_zg Zobacz posta
    nosidło całkiem ok ale faktycznie kiedyś można było taniej kupić. W moim po prawie czterech latach użytkowania zaczęła luzować się klamra na pasie biodrowym
    Wow dopiero po' 4 latach?W moim od poczatku temu tez od razu poszlo w swiatTe zdjecia lipne,moge wstawic zdjecie mojego.
    C.03.06.2008,L. 04.07.2009,O.04.09.2012

Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez farfallina_07 Zobacz posta
    Wow dopiero po' 4 latach?W moim od poczatku temu tez od razu poszlo w swiatTe zdjecia lipne,moge wstawic zdjecie mojego.
    moje dalej służy chyba trzeba mu klamrę wymienić bo mało miejsca zajmuje

Doradca Noszenia Clauwi®, Doula, Promotor Karmienia Piersią Zielona Góra i okolice

Chustofanka Awatar a8ii
    Miejscowość
    Karniowice/Chrzanów

Domyślnie

czyli można zaryzykować, czy zapomnieć? potrzebne mi na już nosidło za niewielką cenę

Mam jeszcze na oku ergonomika Alpino (Medley) z nosidła.com i nie wiem które byłoby lepsze
    Ostatnio edytowane przez a8ii ; 03-05-2013 o 21:59

Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

myślę, że można zaryzykować nie znam tego nosidła co masz więc nie mogę porównać. Znam oryginalne Ergobaby i te na pewno są znacznie solidniej wykonane, przy okazji są też większe. Niestety moje nosidło jest na wizytach gościnnych więc nie mogę go pomierzyć

Chustofanka Awatar a8ii
    Miejscowość
    Karniowice/Chrzanów

Domyślnie

wysłałam zapytanie o szerokość, potrzebne mi mniejsze właśnie (do 40 cm szerokość). Zobaczymy

Chustonówka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja osobiście nie polecam tego nosidła, znajoma ma, więc przymierzyłam. Jest malusieńkie, bardzo trudno uzyskać w nim odpowiednią pozycję. Ma wąski i bardzo krótki panel. Przymierzałam je jakiś miesiąc temu, córcia nosiła rozmiar 74 i było za małe, dla porównania w tym czasie rozmiarowo idealne było na nią "ono" (już nie produkowane).

Uprawnienia umieszczania postów