Czy taki len da się zafarbować jakoś sensownie? Jak to jest? Bo ja bym chciała czerwone SN i może by tak z tego się dało.
Czy taki len da się zafarbować jakoś sensownie? Jak to jest? Bo ja bym chciała czerwone SN i może by tak z tego się dało.
Nie sadze, zeby faktury juz poszly, za szybko. Tytanami pracy to oni jak widac nie sa (chocby problemy stronki, ktore "naprawiali"), wiec byloby co najmniej dziwne gdyby tak sie spinali z rozsylaniem. Tym bardziej, ze trzymanie w niepewnosci tez dodaje smaczku akcji![]()
O podgrzanie atmosfery?![]()
![]()
A to i jeden klopot mniejbo nie mam znow.
Chyba mialam mega szczescie z tymi dwoma pierwszymi losowaniami jednak, a nie ze duzo chust![]()
Też dostałam fakturęi dumam czy mam kasę...
![]()
ja niestety nie dostałam a juz się oswoiłam z mysla, że jednak ją kupię
Zła jestem na siebie, ze nie zarejestrowałam mężą co by na niego tez losować, dużo osób tak robi z tego widziałam na FB i chyba u nas też więc chyba nie jest to opcja nie fair - jak myslicie?
aginia mam cos dla Ciebie
Jeśli chcesz oczywiscie![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
A ja nie dostałam. I mąż też nie. W sumie dobrze, za jasne toto.
Fajnie, że moje aiko wysłali do mnie wczoraj o 21, a zapłaciłam za nie przed chwiląale oni mają burdel na tej stronie, masakra.
(a fakturę dostałam około pierwszej w nocy!)
Jakby ktoś jakąś spóźnioną niechcianą fakturę dostał - polecam się![]()
Bym czwóreczkę chciała chyba... Nie wylosowali mnie, cholera![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
ja losowałam dla forumowego dobra, ale niestety nic dla Was nie mam![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i