Dziekuje za uwagi.
jul, do plecaczka to nie doroslam jeszcze
Dzisiaj bedziemy cwiczyc dociaganie kangurka.
Dziekuje za uwagi.
jul, do plecaczka to nie doroslam jeszcze
Dzisiaj bedziemy cwiczyc dociaganie kangurka.
Chusta z pewnością ma dobrą długość, wystarczy że mocniej dociągniesz! duż dużo mocniej, dziecko ledwo się trzyma a musi być otulone chustą niczym drugą skórą, jak się pochylisz nie moze nawet na milimetr od Ciebie się odkleić. Przy dociąganiu chusty pomagaj sobie ramieniem i pamiętaj zeby każdy pas chusty dociągać kilka razy. Dupka powinna być bardziej wpadnięta a nóżki na tej samej wysokości. Ćwicz próbuj, bo noszenie w chuście to naprawdę świetna sprawa, wiele ułatwia i daje tą jedyną bliskość.
Według mnie dobrze zawiązane, ale nie dociągniete strannie. Jak pisały dziewczyny powyżej.
Jak na pierwszy raz naprawdę super![]()
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Onka, powtórzę za dziewczynami- zbyt słabo dociągnięte i postaraj się aby pupka wpadła głębiej w chustę wówczas kręgosłupik się zaokragli.
Cwiczymy dzielnie, ale moje dziecko strasznie sie denerwuje jak ja zamotam i probuje mi zjesc dekold. Prezy sie jakby jej za ciasno bylo. Staram sie probowac po spaniu i karmieniu. Czy to normalne na poczatku? Czy jest szansa ze sie przyzwyczai z czasem?
Ostatnio edytowane przez onka ; 05-05-2013 o 18:29
Hmm, może wkładasz do chusty trochę głodne...? Bo jak je dekolt, to znaczy, że cyca szuka...? Mi chyba najlepiej się wkładało w chustę, jak Jadzia się najadła - tzn. po odbiciu, czy co tam Twoja Karolka robi) Wtedy nie szukała cyca, tylko uderzała w kimę, i o to wszystkim chodziło....
![]()
No wlasnie tez tak myslalam, ale moje dziecko to jak mnie widzi to dzioba otwiera i chce cyca, a jak ja przytule to juz w ogole koniec![]()