Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: co zakładać na spacery dla roczniaka?

Mieszany widok

Domyślnie

widzę. że temat zszedł na kieszonki więc napiszę, które u mnie najszybciej odpadły: najsłabsze są dla mnie nappime, kokosi też słabe. Najdłużej wytrzymuje chinka happy flute. W środek każdej wkładam gruby wkład z bambusa.
    Wracając do tematu wełniaków muszę uzupełnić, że ostatnio kupiłam 2:
    -wełniak ecodidi, jak dla mnie superaśny, cienki ale trzyma.
    _wełniak z allegro, od użytkowniczki jagnabis, za 15 zł, też jestem bardzo zadowolona.
    Do kieszonek już raczej nie wróce...

Chustofanka

Domyślnie

Odkopuję temat bo jak sądzę na czasie.Lato w pełni upał i ani myślę trzymać młodego w jednorazówce fundując mu bombę chemiczną na tyłek zwłaszcza w takiej temperaturze.
    No to u nas ostatnio na te upały zestaw obowiązkowy to kieszonka Yetty z podwójnym bambusem a na zmianę Pupusiowa kieszonka z podwójną gumką z podwójnym wkładem mikrofibrowym.Pod domem otulacz wełniany(szorty)i formowanka konopna..
    BASIA(20.01.2000)Ania(04.09.2009)Jaś(05.10.2011)

Chustonoszka Awatar jagienka
    Miejscowość
    Świecie

Domyślnie

teraz mi przyszło szukać sposobu na przesikiwacza U nas niestety sławne ecodidi wymiękają. Mam trzy otulacze i używałam a to tetry a to bambusa na 3 lub wpinałąm bambusowe wkłady close parent bo idealnie się wpasowują..i preciek za przeciekiem...jakiś czas dawał radę blueberry do którego wkładałam wkład bambusowy otulony w tetrę - i ten wymiękł. Kupiłam jakieś otulacze "smart love" i początkowo byłam zadowolona ale i te przeciekają tak więc spacery i nocki wkładamy pampa teraz zamówiłam jakieś wkłady konopno bambusowe pupus i zastanawiam się nad flipem lub milovia otulaczem. Co polecacie?

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagienka Zobacz posta
    teraz mi przyszło szukać sposobu na przesikiwacza U nas niestety sławne ecodidi wymiękają. Mam trzy otulacze i używałam a to tetry a to bambusa na 3 lub wpinałąm bambusowe wkłady close parent bo idealnie się wpasowują..i preciek za przeciekiem...jakiś czas dawał radę blueberry do którego wkładałam wkład bambusowy otulony w tetrę - i ten wymiękł. Kupiłam jakieś otulacze "smart love" i początkowo byłam zadowolona ale i te przeciekają tak więc spacery i nocki wkładamy pampa teraz zamówiłam jakieś wkłady konopno bambusowe pupus i zastanawiam się nad flipem lub milovia otulaczem. Co polecacie?
    a welna? u nas welniaczki sa najmniej zawodne. moze tez byc, ze tetra juz nie wytrzymuje

Chustofanka Awatar Megi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

jagienka u nas na spacery i na noc sprawdzają się jedynie pancerne otulacze mother-ease + formowanki z grubym wkładem bambusowym, wszystkie inne opcje przesikujemy.
    Zosia (08.2011), Tadzio (04.2013) i Stefcia (07.2014)

Chustomanka

Domyślnie

Jak wychodzę zawsze ubieram młodemu (19 m-cy) BG V4 (kieszonkę), ale mniejszy wkład zamieniam na wkład bambusowy (Lolipop), daje długo radę, a młody potrafi sporo nasikać. Flip też da radę z dobrym wkładem bambusowym, np. Puppi ma dobry wkład z weluru bambusowego, albo wonderoos.

Chustonówka
    Miejscowość
    Kamień Pomorski

Domyślnie

U nas spacery to zależy na ile idziemy:
    -1-1,5 h happy flute i minky i pul gładki dają radę mimo że Anton dużo sika
    -2-3 h woneroos v2 do którego wkładam wkład nocny skł na 3 do starego CP.

Teraz w zw z tym że jest chłodniej zakładamy formowankę bawełnianą Agny z długim jęzorem skł na 3+otulacz cotton bottoms i długie ciepłe gacie wełniane od Magnolii- do 3 h wystarczy

Uprawnienia umieszczania postów