-
Chusteryczka
Nowe Babylonie czy Nati?
Bardzo podobają mi się nowe wzory Babylonii, w szczególności Green Peas mnie oczarowała
http://chusty.com.pl/produkty.php?x=25& ... 123&menu=1. Byłam już prawie zdecydowana na Nati ciemno- zieloną(tą pasiastą), ale zobaczyłam Green Peas,baaardzo mi się spodobała i postanowiłam za wszelką cenę fundusze na nią znaleźć
. W związku z tym mam pytanie, czy któraś z Was ma może ten model i czy wiecie czy się nie mechaci, bo ponoć bb mają to do siebie, że się mechacą. Czy wiecie jak z nośnością bb, bo mój J. ma już prawie rok, duży jest chłop, a ja chciałabym jeszcze trochę go w niej ponosić
. Jaka jest w porównaniu do nati, bo ja mam styczność tylko z nati dotąd, tylko w nati nosiłam i nosi się mi w niej bardzo dobrze.
Pozdrawiam, Kasia.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*

Uprawnienia umieszczania postów