Miętowe cudeńko 20% lnu, nosi genialnie![]()
Miętowe cudeńko 20% lnu, nosi genialnie![]()
A, te... nie przepadam. Dzieki za oswiecenie![]()
Ostatnio edytowane przez Karusek ; 25-04-2013 o 12:14 Powód: błąd w nazwie
2 + 7 (2005-2018)
czekam na tego kuriera i czekam, przyszedł - ale z pięknym pisemkiem z sądu do M.: "nie chcesz zapłacić mandat 400 zł, zapłacić 900 zł, bo sąd tak mówi". Nie wiem czy mam śmiać się, czy płakać![]()
moja przyszła przed chwilą
dość cienka, wydaje mi się
czwóreczka waży 660g. i ma NOWĄ, BARDZIEJ SUBTELNĄ METKĘ na środku chusty, dwa małe misie
edit: i podszycia brzegów, jak niedawno gdzieś czytałam - na zmianę, więc "nie ma" lewej strony
madzi &&&&
2 + 7 (2005-2018)
Ja oczywiście ostatnio zacofana.Zupełnie mnie ominęło to polowanie,ehhh
Gdyby ktoś chciał sie pozbyć,polecam się![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Przyszedł kurier. Słońce już uciekło, bo robiłam naleśniki, a z resztą moją małpką to i tak zdjęcia się robią z pupy strony
Ale tak jak Karusek napisała lekkie - gramatura wychodzi mi 249,5 g/m2, więc jak na bambus to małoCo mi się podoba. Kolor o dziwo - na plus mnie zaskoczył. Te pasy powodują że chusta jeszcze ciekawiej wygląda.
Raczej idzie do prania, bo złapała mnie za serce - tylko że ja nie lubie niebieskiego
Zdjęcia zrzucę jak mi dziecko odda aparat
edit:
![]()
Ostatnio edytowane przez madzi ; 25-04-2013 o 18:45
Jej jaka śliczna !
madzi, gdybyś sprzedawała pamiętaj proszę o mnie![]()
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
trochę inny odcień są niż na zdjęciach wyszły. Może wrzucę na wieczorne usypianie - jeśli panicz zezwoli, jeszcze przed praniem.
młodszy padł bez chusty, więc starszego poprosiłam o pozowanie. nie widać za dobrze wzoru... ale cóż
![]()
Madzi
A zdradź jak to nosi tyle (ile?) kilogramów.
Mnie na początku rozczarował cienizną i lekkością swą. A młody uciekał, więc sprawdzić się nie dało. Ale wieczorkiem podstępnie zamotałam i wcale nie było żle
Nie było sensu się już dłużej zastanawiać, poszedł do prania![]()
Starszak nie jest wagi ciężkiej - jeśli 16 kg ma to jest dobrze. To było dosłownie do zdjęcia, może 5 min. Powiem Ci, że czułam przytłaczające kg, ale to też pewnie ze względu na zmianę gabarytów, do których jestem przyzwyczajona nosić - 12 kg noszę normalnie, a 16 już odczuwam inaczej
![]()
No pacz, a na więcej wygląda
Mój 15 przekroczył, chociaż on właśnie nie wygląda
No nic, zobaczymy jak fumus będzie nosił jak spuchacieje
Dorzucam do kompletu:
![]()