Cytat Zamieszczone przez McBaby
Pasja ja do tetry zakładałam dzisiaj IV i blue. IV jednak fajniejszy. Tyle, że Stacho ma dziwną pupę i wąskie biodra i w blue poleciało mu dołem

IV mamy M zapinam bardzo ściśle i tetrę mam dużo z ekobaby składam w prostokąt bez wielkiej finezji. Poza tym nie jest drogi i zawsze możesz go puścić dalej jak Ci nie spasi.
dzięki za konkrety
Wolwikkelamsterdam jest cudowny, ale chyba najlepszy do formowanek (których jednak nie chcę). z tetrą jest tak, że się Pysi przesuwa, mocz przelewa jej się boczkiem.
poza tym jest absolutnie znakomity, bo testowałam go z dwiema pożyczonymi formowankami (a formowanek nie chcę, bo schnie mi taka jedna koleżanka już trzeci dzien )
do formowanek kupiłabym go od razu (ale rozmiar większy).

co do I.V. - kupiłam, sprawdzę.
postanowiłam też sprawdzić bambinex, bo - jak wyczytałam - ma węższy panel niż I.V. zatem tetra może trzymać się w babmineksie równie dobrze, co w I.V., jeśli nie lepiej.
potestuję - dam znać

PS. brakuje mi takiego działu, jak recenzje pieluchowych produktów (pieluch, otulaczy, wkładek etc.).
dwa dni przekopywałam się przez to forum, zanim zdecydowałam kupić coś.
produktów jest tyle, że można się a. zgubić, b. zniechęcić już na poziomie wyboru czegokolwiek.
mnie zniechęcał cały proceder (wyboru, zakupu, poczytania o co cho i dlaczego) CAŁY ROK