Kraków plac centralny, tata w ergonomiku, a koło 18 mama w pięknej chuście w jaszczury![]()
Kraków plac centralny, tata w ergonomiku, a koło 18 mama w pięknej chuście w jaszczury![]()
Ostatnio edytowane przez melodi ; 19-04-2013 o 18:24
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
Znam pewną mamę, która ma taką chustę i mieszka w okolicy, ale jej nie ma na forum ( a może się mylę?)
Martulka 09.2008, Hanulka 10.2012
się pojawiłam, kto wie, może zagoszczę na dłużej ...
nawet sprawdziłam wyciągi z konta i rzeczywiście koło 18 na placu centralnym byłam![]()
My jesteśmy z teatralnego, do centrum często chodzimy na spacery, ale coraz częściej na nóżkach na place zabaw
os. Kolorowe,niedaleko Teatralnego![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
Jeszcze jest moja chusto koleżanka,ale do forum nie przekonana, i też niedaleko centralnego mieszka![]()
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Ależ ten wątek się rozrasta.
To ja się też dopiszę, jestem z frakcji skrajnej, tzn na II Pułku mieszkam i się ukrywam, tnz częściej w stronę centrum się przemieszczam niż w głąb Huty.
Ale może jakiś wątek pt huciańskie plotki lokalne założymy?
Martulka 09.2008, Hanulka 10.2012
koniecznie
my i na Tomexie często bywamy i na Kolorowym, więc jest duża szansa
edit: puffin77 świetny pomysł z takim huciańskim wątkiem!
UWAGA!!! Wątek NH założony w porozumieniu z moderatorem grupy krakowskiej => Chustorodzice z Nowej Huty (i nie tylko...)
Ostatnio edytowane przez Blafia ; 27-04-2013 o 14:47
sama mieszkan koło parku AWF ale w Hucie mam Dziadków (Pradziadków mojego dziecka) wiec czesto przez Hute/Plac Centralny się przemieszczamPozdrawiam wszystkie ChustoHucianki