Czy ktoś wie jak się ma sytuacja z pajęczynami? Dostałam bardzo lakoniczną odpowiedz po kilku dniach oczywiście,że postaramy się utkać chusty jak najszybciej...i że czasami czas oczekiwania to 3 miesiące (!) Może któraś wie coś więcej
![]()
podbijam, bom dalej ciekawa i czy tylko ja zamówiłam i nerwowo wyrywam kartki z kalendarza![]()
![]()
Dziś o 22,00 znowu Spiderweb i Tela w kilku odsłonach kolorystycznych i domieszkowych (len, konopie, jedwab):
![]()
eh, szkoda że nie wygrałam w totka
Piękne te pajeczyny![]()
zieleń jak w zębatkach Grassowych, może na pocieszenie, że mi się rozeszły kupię se pajęczynę![]()
O ileż one delikatniejsze i eleganckie od didkowych kasztanów!
Gdybym miała kupić, to bym chyba losowała kolor, bo wszystkie mi sie podobają...![]()
Oświećcie mnie - czym się różni spaiderweb od teli![]()
No mnie sie własnie rozeszły pająkipo pierwszym praniu,ale w gwoli ścisłości ja miałam skład bambus-konopie,najprawdopodobniej nie doszło do całkowitego wykurczenia chusty.także nie generalizujmy, bo może te akurat będe ok
Ale fajne były... chociaz przez chwilę.
A tak btw. to wzór mi się naprawde podobał po zamotaniu. no i ten kolorniesamowicie sie mieniił.
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Patrzę za okno- pada i nie fajnie, aptrzę na te pajęczyny- mokre i nie fajne.
Stanowczo nie dla mnie- ani owijanie dziecka w pajęczynę, ani w mokrą pajęczyne. Brrr!
fajne, ale co zrobić jak portfel pusty...
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)