Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Chusta Little Frog Agat 100% bawełna oraz 60% bawełna / 40% lnu.

Mieszany widok

Domyślnie

testowałam len i bardzo mi się podobało
    Chusta jest cienka a zarazem zwarta. Super sie dociąga nie luzuje i nie siada.
    Zaskoczyło mnie na plus że chusta jest dość miękka od początku. Kolorki super i jak wspomniała lice mozna mieć '2 w 1" po przełożeniu chusty - super
    Testowałam na 9 kg i 12 kg
    Bardzo polecam dla maluszków i dla cięższych dzieci.

i spioszek testowy

Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)

Chustomanka Awatar olmis

Domyślnie

Testy na 13 kg 2,5-latki i na lali 3,8kg
    W obu przypadkach z wielką przyjemnością. Chusta w pełni spełnia moje oczekiwania, odnośnie do miękkości, współpracy, oznaczenia środka i krawędzi, zwartości, splotu, kolorystyki Miałam wcześniej lnianego Agata i ten mi podpasował jeszcze bardziej. To chusta i dla początkujących i dla rodziców większych/cięższych dzieci. Baaaardzo udany produkt LF. Gratuluję i szczerze polecam!! Bardzo polecam. Sama bym od razu kupiła, gdyby tylko były w sklepie.

dziękuję kachnie_zg i tonce_antonce, bo nie było mnie w kolejce na testy, ale się podzieliły ze mną czasem

i jeszcze krótki len (wsad 4-5letni), też fajny, nośny, miałam wrażenie, że trochę... śliski jak na len. Nasz Agat był nówką prosto ze sklepu, o ile na plecak nieźle, o tyle kangurka ciężko było perfekcyjnie dociągnąć, ciekawa jestem jaki będzie po złamaniu.

Ostatnio edytowane przez olmis ; 25-05-2013 o 23:49
    starsza siostra - 08.08.08, młodsza siostra - 06.10.10
    -----------------------
    Instruktorka Masażu Shantala, Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci (lubuskie, Zielona Góra); www.nowoczesnerodzicielstwo.com.pl

Chustonoszka Awatar tonka antonka
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Testowaliśmy chustę z moim synkiem, waga 15kg. Przede wszystkim po otwarciu paczki zachwyciłam się pięknymi kolorami Agata. W dotyku chusta bardzo przyjemna, lekka, idealna na letni, ciepły dzień. I właśnie taki dzień mieliśmy na testy. Nosiłam synka w plecaku prostym, dlatego chusta była dla mnie trochę za długa więc obwiązałam się dwa razy w pasie. Agat bardzo fajnie dał się dociągnąć, było nam wygodnie i przewiewnie, mimo, że dzień był ciepły. Bardzo polecam chustę każdemu, kto lubi kolorowe pasiaki. Świetnie sprawdzi się dla noworodka i dla większego dziecka. Było mi bardzo miło testować tę chustę, dziękujemy!

Chusteryczka Awatar morfffina
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Testowałyśmy w Monią bawełnianego Agata.
    Jeden spacer ale wszystko dla mnie jasne.

CHCE KRÓTKIEGO AGATA!
    Najpiękniejsze kolory jak dla mnie. Coś cudnego.

Miękki, delikatny, nadaje się dla noworodka spokojnie, a i poniesie. Łatwo się dociągał, ładnie otulił ciałko Moni.

Ale mi w plecaku prostym po godzinie noszenia 7kg było już bardzo niewygodnie. Ale w lnie od Nati też mi nie jest wygodnie. Może źle się motam? Nie wiem. Ramiona bolały. Ale co tam! Piękny jest i chce! Kolory nadrabiają wszystko!
    No i dla mnie super że taka długa bo zobaczcie jak pięknie ten ogon wygląda!!!

Chusteryczka Awatar essmay

Domyślnie

my też świeżo po testach, więc się pośpieszę z recenzją

ładna ta chusta, kolory ładniejsze niż na zdjęciach, nie takie blade; chętnie bym zobaczyła agata z jakimś ciemniejszym wątkiem.
    generalnie fajna uniwersalna chusta na całe chustowanie; grubość w sam raz, zdecydowanie nie jest to firanka, ale też nie decha, nada się dla początkujących.
    dobrze współpracuje przy wiązaniu.
    ach! i plecaczek świetny

dziękuję za możliwość testowania i teraz czekam na lnianego

Chusteryczka Awatar Aniamama
    Miejscowość
    bydgoszcz\fordon

Domyślnie

My też po testach bawełnianego i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Kolory boskie ,miła i cienka ale nosi bardzo dobrze.

Chustoholiczka Awatar Alassea

Domyślnie

Testowaliśmy lniany egzemplarz
    Nosiłam głównie w plecaku z koszulką i chwilę w prostym. I choć nie jestem duża to ten pierwszy wiązałam na końcach chusty i tak się zastanawiam jaki to rozmiar był bo mi się krótka na 6 wydawała.
    Nośność chyba ok, ale co to jest 8 kilo do noszenia
    Kolory - ładne, ale mnie zachwyca tylko jedna tęcza no i nie jest to agat...
    Wiąże się i dociąga bez problemu, miękka, nie za gruba - taka w sam raz. Udana chusta!
    dzięki za możliwość testowania
    Cypisek - [maj 2012], Żabka - [czerwiec 2015]
    Żona, matka, Certyfikowana Doula, Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, CDL

Uprawnienia umieszczania postów