Zadzwoniłam dziś do siostry i pierwsze co powiedziała, że o mnie dzis myślała, bo 2 chustomamy widziała u siebie koło blokuPierwszy raz na żywo. Jedną na dworze, a druga w sklepie.
Zadzwoniłam dziś do siostry i pierwsze co powiedziała, że o mnie dzis myślała, bo 2 chustomamy widziała u siebie koło blokuPierwszy raz na żywo. Jedną na dworze, a druga w sklepie.
Mama VIII 1987 - doradcaAkademii Noszenia Dzieci
CóreczkaII 2012
Ja wczoraj 5 godzin po mieście laziłam, warszawska, biała galeria, park, ogrodowa, kamiennawięc bardzo możliwe że to byłam ja
W sklepie również byłamW rossmanie przy bojarze i w groszku na Kraszewskiego oczywiście poza Biała o której już wspomniałam
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
no właśnie, wszyscy mówią, że nas dużo a to po prostu Jewa, która jest wszędzie![]()
Hahaha
Wiosna w końcu trzeba korzystać![]()
Doradczyni Akademii Noszenia Dzieci, współpraca z LennyLamb i TULA
Krzyżykowy świat EwyChustowanie na Podlasiu
JEWA
BLOG PORADNI
I ja ostatnio widziałam dwie główeczki z chust wyglądające, w tym jedną na tatusiu zamotaną! Fajnie, że ta wiosna do nas w końcu przyszła![]()
„Ekologia zaczyna się od pościelenia łóżka, wzięcia prysznica, umycia zębów po jedzeniu i zmycia naczyń. Nie mówcie mi o wielkiej ekologii. Jeśli zrobicie podstawowe rzeczy wokół siebie, to panujecie nad swoim życiem. Pierwsza rzecz w ekologii, to zadbać o to, co jest wokół. Nie można myśleć o całej ziemi i o wszystkich ludziach, a nie robić nic w swoim życiu.” (W. Wharton)