Arti-skrawki w formie szalika![]()
No na chrzest pasowałaby idealnie
Ale na codzień? No bez jaj...
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017
Wow. Bim bam bom![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Nowy wyrzut artipoppe na etsy dzisiaj o 21...
Jedna chusta będzie z nylonem i poliestrem... ???
Warp: 48% ecru Egyptian cotton Weft: 28% blue indigo hemp, 22% gold cashmere, 1% nylon, 1% polyester 256 gr/m2.
I jeszcze badass tyger z tym nieszczęsnym lisem :/
Warp: 43% ecru Egyptian cotton Weft: 33% black and grey cashmere, 17% black and grey silk, 7% black fox-hair 279 gr/m2
![]()
jest, jest, jest! Znowu AP w domu![]()
Pochwal sie!
Co to za post bez fotki?
* klikam z telefonu przez Tapatalk *
selma birds, delikatny fiolet, lila jak niccienka bawełna.
Pieknie!
Marciula, przez Twoje ręce przewinęło sie duuuużo chust. Jak do nich porównasz ap? Czy ten szum wokół nich jest usprawiedliwiony? Warte są swojej obłędnej ceny?...
PS. Jak tam motyle?...
Uważam, że warto.
Są to najlepsze chusty jakościowo jakie miałam w rękach, najprzyjemniejsze w dotyku, najkochańsze i najdelikatniejsze na swój sposób. Lżejsze składy nie wymagają łamania, już po pierwszym praniu dociągają się jak marzenie. Nie miałam żadnych z "dziwnym" składem, ale te "zwykłe" są po prostu luksusowej jakości - Anna osiągnęła co chciała
poranne ptaszki
(motyle, jak to motyle, w końcu odleciały, dzisiaj będą u Ciebie, ale niestety po drodze od mojej przyjaciółki małe zawirowania w powietrzu były i na kilka dni wylądowały u mojego zapominalskiego męża w pracy)
Niedawno dotykałam woven wings mint geo (z merynosem) I bylam pod wrazeniem jak gladka, miękka I miesista może być chusta.
Aż nieprawdopodobne, ze moze byc jeszcze lepiej
Może niedługo sie przekonam...
Dzisiaj przyleciały gwiazdki "teen spirit"cudeńko z wełną merynos, wyjątkowo mięciutkie i kochane, a ten kolor!!!
fatal za bardzo zwracasz uwagę na inne osoby. Nikt Ci nie każde z każdym rozmawiać i każdemu lubić posty. Uważam, że są tam osoby niewarte uwagi, ale są też osoby miłe i pomocne, które tworzą fajną atmosferę, dla której warto tam przebywać.
Ślicznie zamotane wyglądają![]()
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Koniki morskie karaibskie bawełna/kaszmir/jedwab - prototyp
tu akurat zdjęcia lewej strony, chusta jest cienka, ale wyjątkowo nośnanie lubię jedwabiu, ale w niej jest on wyjątkowo mało uciążliwy
![]()
w końcu się dorobiłam
(sama do siebie tu piszę)
Piekny zielony stosik![]()
Pokazałabym swój ale nie chce mi sie zdjęć na fotosik wrzucać
Moze jutro...