Satori to te smoczyska, tak?
Satori to te smoczyska, tak?
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
satori to małe kółka zielono-czarne![]()
Ja kupiłam 6-tkę na Babywearing na FB
To ta:
http://www.oschaslings.com/product/detail/191
Mati 03.2005 Martynka 09.2008 Szymonek 12.2012
Ahaaa![]()
mi on w ogóle nie działa. Poza tym akurat włosy farbowałam jak były ptakiale sobie moment wybrałam.....
Teraz już mi do śmiechu nie jest. Jestem tak zła, że śmiać mi się chce z tego wszystkiego.
gdy ostatnio podała dokładną godzinę wypustu to chusty rozeszły się w 10sec.
I tak źle i tak niedobrze. A co najgorsze, PRZERWA. Zachciało się jej wakacji
(zresztą nie dziwię, się, tyle kasy zarobiła to pewnie podróż dookoła świata planuje....)
Ja wczoraj już byłam przy potwierdzeniu płatności paypalem i dupa,ktoś mnie ubiegł. A dziś to nawet nie widziałam,że były.Ehhh nie podoba mi się to wcale a wcale
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
Kurier niezłe jaja sobie ze mnie zrobił. Okazało się, że paczkę dostałam 25.06! A tak na serio miał tego dnia za dużo paczek, przekazał koledze, aby on mi dostarczył, a ten.... zapomniałdopiero po dzisiejszym dopomnieniu się dostałam ptaki
52% kaszmiru, ale są tak grubaśne! No nie wierzęzaraz lecą do pralki, żeby nieco przyjaźniejsze się stały. Ogólnie wzór bardzo mi się podoba, kolor też
Dajcie mi kolejne, ja chce więcej![]()
![]()
Wariatkiwłosy to miały wyjść czerwone
ale przez weekend zdążyły być niebieskie, zielone, blond, no i teraz takie coś mam
Grzywkę sama podcinam
Chusta jednak do pralki nie leci, ręcznie wypiorę. No normalnie koc jakiś, a nie chustazobaczymy jak to potem będzie....
Marciula pieknie![]()
Grzywke jest trudno dobrze obciac, potyka sie na tym wielu fryzjerow![]()
Grzywka robi większą furorę niż piękna chusta. (la mnie zrozumiałe - mam hopla na punkcie grzywki, bo sama biegam co chwilę na podcięcie).
T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/