Mi sie na prawie 2 latce 10kg z 3,1 udalo zawiazac-na styk było
Mi sie na prawie 2 latce 10kg z 3,1 udalo zawiazac-na styk było
Dzięki, tak mi się wydawało, że 3,6 powinno być OK. Nie wiem, czy Młody jest ogólnie spokojny, ale w chuście lubi być, więc "grzecznieje" prawie natychmiast, jak go chustą otulam do motania (mam nadzieję, że nie zapeszam właśnie).
Czyli teraz należy się udać na chustostragan...![]()
Moi Synowie: 09.2006, 04.2009 i 02.2013
goń gońKrotkie chusty super sie wiąże. Oprócz kangura będzie ci służyć na bioderko i plecak prosty. 4,6 sa mocno przereklamowane. Jeśli ktoś szuka 1 chusty do wszystkiego i jest przecietnych rozmiarow to ja polecam wtedy 4,2 ale najlepiej miec 1 króciznę i coś dłuższego na bardziej żrące wiązania.
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Na swojej pierwszej 3,6 w końcu nauczyłam się wiązać kanguraa teraz świetnie nam się w niej plecakuje. Mimo że lubię długie ogony, to faktycznie - do kangurka 4,6 jest przereklamowana, ciężej jest ogarnąć tyle szmaty.
i ja mam teraz problem bo piękne chusty wiszą na bazarku a ja mam mętlik w głowie okrutny!!!
mam 165 wzrostu i za tydzień rodzę, więc teraz się mierzyć jest bez sensu.... przed ciążą 55 kg w ciąży nazbierało się tego trochę i 20 kg już mam dodatkowych, i teraz się zastanawiam czy 4,2 czy 3,7 obie nati low/no cottony....piękne są i korca, ale różnica w cenie też nie jest bez znaczenia więc zapytuję. KTÓRĄ długość??? mam jeszcze stara natkę niezłamaną 4,6 awaryjnie i dla tatuśka.
ja tez sie podepne pod temat.
jaka dlugosc dla mnie - 160cm i ok 60kg wagi. chce kupic jakies indio na kangurka i plecak prosty. jakiej dlugosci szukac?
teraz nosimy sie tylko w kieszonce i mam nati 4.6m