Pokaż wyniki od 1 do 20 z 163

Wątek: PAVO Textilles zza oceanu

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

no niestety, nie udało się, musiałam dorzucić Polsce nieco pieniędzy w końcu nie można tak o robić zakupów w Stanach i się nie podzielić pieniędzmi z Polską
    Agata dziękuję za opiekę nad lunarkiem
    A u nas już wyschnięta Etini Fuchsia - kolory śliczne, i ta struktura jest grubsza niż magnolia, choć nie wiem czemu
    No i krótka 6 mi się trafiła zdjęcie na szybko, za kilka dni będą lepsze pan J lubi różowości - albo mamusia mu każe

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Sliczne te etini im wyszly. Powinni z kazdego koloru machnac
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

aż mi się czarno białe zamarzyło chusta sama w sobie jest niesamowita, jedyna w swoim rodzaju a gdyby jeszcze była w różnych kolorach! ahhh...

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Oj tak, to najpiększe pavo jakie widziałam! Gdyby tak wypuścili wersje cienką dla noworodka
    Ale jak juz mój brzuszkowy obrośnie w tłuszczyk to na pewno coś upoluję
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

ale ją się łatwo mota, jest gruba, ale bardzo elastyczna dla malutkich fałdek tłuszczyku jak znalazł
    (matko, nie będę kolejnej chusty puszczać w PL )

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    ale ją się łatwo mota, jest gruba, ale bardzo elastyczna dla malutkich fałdek tłuszczyku jak znalazł
    (matko, nie będę kolejnej chusty puszczać w PL )
    Serio? łatwośc motania to pewnie jedno a ilość matriału, który trzeba wcisnąć gdzieś pod malucha to drugie Nie dobijaj mnie proszę bo seria florystyczna jest taka piękna!

Jak wyjdzie coś z tej serii to pisz Może się dorzuce do zamówiania i jakoś przez znajomych opchniemy bez cła
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Serio? łatwośc motania to pewnie jedno a ilość matriału, który trzeba wcisnąć gdzieś pod malucha to drugie Nie dobijaj mnie proszę bo seria florystyczna jest taka piękna!

Jak wyjdzie coś z tej serii to pisz Może się dorzuce do zamówiania i jakoś przez znajomych opchniemy bez cła
    no ja mogę na stany puścić pakę i potem do PL poleci, bez cła, ale wątpię, żebym miała kasę na dwie na raz. Niedługo pewnie będzie etini czekoladowa 6 fuchsia była za $260, do tego przesył PL $60, nie mam pojęcia ile na Stany... Także jak mi podeślesz 800zł na konto to Ci mogę łapać
    bo wiesz, chwila moment, 2minuty i wszystko wyprzedane, niespecjalnie ogłaszają wypusty, czasem szybciej udostępniają album ze zdjęciami co może być zwiastunem wypustu, ale nie musi... ehhh

Uprawnienia umieszczania postów