no i niestety etini jest w Zabrzu...![]()
no i niestety etini jest w Zabrzu...![]()
Jestem na serio pozytywnie zaskoczona. Każdy rodzaj chusty ma specjalną instrukcje, ze zdjęciami tej właśnie chusty(przynajmniej magnolia tak ma), moja trójeczka ma 3,5m
przed praniem się rozumie. Jest niesamowicie miękka, super się dociąga(lol. może nie zrobiłam tego najlepiej, ale na serio mimo grubości jest łatwa w obsłudze), a trzyma jak marzenie. A struktura? NIESAMOWITA. Ideał
![]()
chciałam kupić 6, ale kasy wtedy nie miałam wystarczająco dużo
No, musiałam zapłacić, ale aż takiej tragedii nie było...![]()
za wartość paczki 190$ naliczyli 190zł. Wcześniej kupowałam od paxbaby chustę o wartości 205$ to naliczyli 280zł. Widocznie lepiej kupować poniżej 200$![]()
no niestety, nie udało się, musiałam dorzucić Polsce nieco pieniędzyw końcu nie można tak o robić zakupów w Stanach i się nie podzielić pieniędzmi z Polską
Agata dziękuję za opiekę nad lunarkiem
A u nas już wyschnięta Etini Fuchsia - kolory śliczne, i ta strukturajest grubsza niż magnolia, choć nie wiem czemu
No i krótka 6 mi się trafiłazdjęcie na szybko, za kilka dni będą lepsze
pan J lubi różowości - albo mamusia mu każe
![]()
Sliczne te etini im wyszly. Powinni z kazdego koloru machnac![]()
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
aż mi się czarno białe zamarzyłochusta sama w sobie jest niesamowita, jedyna w swoim rodzaju
a gdyby jeszcze była w różnych kolorach! ahhh...
![]()
ale ją się łatwo mota, jest gruba, ale bardzo elastycznadla malutkich fałdek tłuszczyku jak znalazł
(matko, nie będę kolejnej chusty puszczać w PL)