no i niestety etini jest w Zabrzu...![]()
no i niestety etini jest w Zabrzu...![]()
Jestem na serio pozytywnie zaskoczona. Każdy rodzaj chusty ma specjalną instrukcje, ze zdjęciami tej właśnie chusty(przynajmniej magnolia tak ma), moja trójeczka ma 3,5m
przed praniem się rozumie. Jest niesamowicie miękka, super się dociąga(lol. może nie zrobiłam tego najlepiej, ale na serio mimo grubości jest łatwa w obsłudze), a trzyma jak marzenie. A struktura? NIESAMOWITA. Ideał
![]()
chciałam kupić 6, ale kasy wtedy nie miałam wystarczająco dużo
No, musiałam zapłacić, ale aż takiej tragedii nie było...![]()
za wartość paczki 190$ naliczyli 190zł. Wcześniej kupowałam od paxbaby chustę o wartości 205$ to naliczyli 280zł. Widocznie lepiej kupować poniżej 200$![]()
Piękna chusta.
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
Magnolia poleciała w światsuper z niech szmata była... Paski malinowe całkiem nieźle noszą
A dzisiaj Pavo dorzuciło na stronę resztki serduszek i udało mi się jedne capnąć
![]()
Dzisiaj przyleciało do mnie najpiękniejsze PavoParterre Cobalt.
Pierwsze wrażenie - gruba ściera. Z niesamowitą strukturąKolor śliczny.
Starałam się zamotać plecak z kieszonką - niestety nie udało sięnie dałam rady dociągnąć... Druga próba była już całkiem owocna
po zawiązaniu nie było mowy aby cokolwiek się poluzowało, trzyma na mur beton - w końcu te 340g/m2 bawełny musi dawać radę
Pokochałam tą szmatę odrazu
Ciekawe ile czasu zajmie mi złamanie tego... Jestem drugą właścicielką, nie wiem jak intensywnie chusta była używana przez te 3miesiące odkąd trafiła do pierwszej mamy. Także dużo pracy przez nami! Ale warto
![]()
przed chwilą była na stronie Etini Fuchsiadzięki kochanej Amst
udało mi się złapać szósteczkę
Juz się nie mogę doczekać jej, magnolia była niesamowita, a fuchsja nie dość, że piękny kolor to jeszcze ta strukturaahhh!
puszczam do macania paski pavo - kto chce?
http://www.chusty.info/forum/showthr...-Pavo-Textiles
Kilka slowek o pasiastym Pavo od Marciuli :
na Plus:
+ opakowanieno fajne jest, co tu duzo gadac! zwlaszcza, ze od razu wiadomo jak trzeba zlozyc chuste zeby ladnie wlazla do srodka. I w torbie (torbiszczu) latwo sie miesci dzieki temu
+ wyglad - chusta bardzo zyskuje po zamotaniu. Po wyjeciu z woreczka/futeraluwygladala jak typowa plazowka (moj M. twierdzi, ze jak recznik), ale potem to juz bardzo przyjemnie dla oka...
+nosi bosko...! Nie czulam ciezaru mojego "klocka" (niecale 10kg) przy 2x ( dodam na marginesie, ze testowalismy sie tylko na przodzie w 2x wlasnie i przez chwile w kieszonce, bo moje dziecko jest zbyt ruchliwe by udalo mi sie je na plecach zawiazac), nawet gdy tuptalismy tak do spania przez pol godziny.
+ dociaga sie rewelacyjnie - pare szmat juz w rekach mialam i naprawde bylam milo zakoczona - moze to kwestia wprawy, chociaz ani moj Leos ani LF nie dorastaja jej do pietjest nieco sztywna ale to ale z tego co pamietam to nowka sztuka, wiec to tylko kwestia zlamania
+ oznaczenie srodka - bardzo lubie kiedy srodek zaznaczony jest z obu stron za pomoca nieduzych metek - jak w tym przypadku
na Minus:
- cenadla mnie nie do przeskoczenia niestety...
chyba ze wygram chocby piatke w totka...
Na koniec pragne jeszcze raz bardzo podziekowac Marciuli za mozliwosc pomacania - gdyby nie te testy pewnie nigdy nie mialabym takiego cudenka w lapkach... Dziekuje![]()
dziękuję Ci asienkie
A ja dzisiaj znowu byłam na zakupach za oceanemcały dzień jęczałam, że chce tę chustę i w końcu wrzucili na sklep i udało mi się kupić
![]()
Giraffe Chocolate