Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Zapytanie o chusty firmy haltex

Mieszany widok

Domyślnie Zapytanie o chusty firmy haltex

Witam.
    Mam problem,moja przyjaciółka urodziła bliźniaki i poprosiła mnie ,żebym jej kupiła chusty,czy chusty elastyczne firmy Haltex są dobre czy złe...nie ukrywam,że są tańsze niż inne firmy a dwie chusty robią dużą kwotę...więc czy mogę jej kupić takie dwie?tej firmy?
    Z góry dziękuje za odpowiedź Gapciocha

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Cześć,

a gdzie patrzyłaś na te ceny? Bo jeżeli koniecznie chcesz kupić taniego elastyka to szybko sobie przesortowałam i najtaniej wychodzi chyba obecnie pentelka na allegro.
    Konkretnie haltexu w rękach nie miałam ale sądzę, że jest tej samej jakości co elastyczna pentelka czy almelle - poza tym, osobiście mnie ta firma denerwuje bo prezentuje fatalnej jakości wiązania plus zdjęcia chust INNYCH PRODUCENTÓW na swojej stronie

A dlaczego musi mieć dwie? Dwóch bliźniąt na raz i tak nosiła przecież nie będzie (mam nadzieję...) - chyba że jedna dla mamy a druga dla taty? Albo druga chusta "na zmianę"?
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Domyślnie

Dzięki więc chyba kupie te pentelkemam nadzieję,że będzie dobraa dwie myślę,że jedna dla mamy a jedna dla tatyczy babcialbo kogoś innego

Uprawnienia umieszczania postów