Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: czy to przez te zime??

Domyślnie czy to przez te zime??

no wlasnie, dzis mialam ochote juz wiecej nie nosic, chyba sie przenosilam . Nosze Marysie codziennie, nawet 2-4 godziny na spacerach. Poczulam, ze mam juz dosc tej wielgachnej malokobiecej kurtki na nas itd. Niestety nie mam mozliwosci odpoczynku od chust, bo Marysia (dziwne) we wozku zawsze placze, nie uspokaja sie, nie zasypia, zachowuje sie tak jakby wozek ja parzyl. W domu zasypia sama w swoim koszyczku, hmmm.
    Mam taka wielka, pewnie chwilowa ochote, ubrac sie normalnie i miec dzieci we wozku((. mam wprawdzie polarek w roze, w ktorym sie sobie podobam, ale u nas sie nie sprawdza, bo Marysia musi miec pole chusty na glowce jak spi,, uszylam nawet doczepiany kapturek do polarka, ale Marysia i tak wybiera pole chusty.... No to pomarudzilam, a jutro znow sie chustuje, hehe Pozdrawiam, Ewa
    Ewa, mama Martusi (2000), Krzysia (2002), Wojtusia (2006) oraz Marysi (2008)

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie Re: czy to przez te zime??

Zima temu winna. Niedlugo bedzie lepiej bo do ubierania mniej. Od razu poczujesz sie lepiej Trzymam kciuki zeby minął Ci jak najszybciej bunt chustowy

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie Re: czy to przez te zime??

czasem też mam taką ochotę-po kobiecemu pójść na spacer .
    ogólnie to coraz częściej mam na to ochotę-zwłaszcza, że przez jakieś krostki Młodego zrezygnowałam z perfum (kiedys z makijażu-ale odkryłam, że to mu nie szkodzi ), nie noszę już ŻADNEJ biżuterii-nawet zegarka! nie mówiąc już o butach na tych fajnych obcasach, które tak upiększają nogi .
    na całe szczęście nasza fajna wełenka jest tak elegancka, że noszę się z Młodym na plecach w płaszczyku .
    a bunt kiedyś minie...

Uprawnienia umieszczania postów