ahahahahahaha
nie wiem co powiedziec procz tego, ze baaardzo dziekuje osobie, ktora stworzyla ten wzor, YOU MADE MY DAY!!!!!!!
ahahahahahaha
nie wiem co powiedziec procz tego, ze baaardzo dziekuje osobie, ktora stworzyla ten wzor, YOU MADE MY DAY!!!!!!!
<Miejsce na mądry cytat>
Chusty tkane na czyjeś zamówienie to na ogół wzory, których sami nie wybieramy. Od początku przewijała się tu myśl, żeby te konie lekko wygładzić, ale staramy się na ogół nie ingerować w cudze wzory. Dzięki za uwagi, zmotywowałyście mnie, żeby wrócić do tego tematu.Mam nadzieję, że autorki się zgodzą i ostatecznie chusta wyjdzie sympatycznie.
![]()
cóż, po tytule myślałam, ze będzie znacznie ładniejsza...
Klyent nasz pan!
Natalio - dobrze, że nie do końca!
Może da się jeszcze jakoś tę chustę uratować...![]()
koń skaczący przez belkę jest boski.
naprawdę mnie ubawił. taki z polotem
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
ale tu juz inaczej wygladaja; http://www.milk-n-cotton.be/natibaby...exclusive.html
zerknijcie
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
będzie unikat![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
poczułam w sobie pragnienie tworzenia.
hopsające stado to kosmos, ale jeszcze ten bolesny wzorek na górze i dole, plus kolorystyka... nie wierzę. a w ogóle co będzie widać po zawiązaniu? niezidentyfikowane obiekty trykające?
co dalej, co dalej?
dziki ryż?
Zaiste kosmos jest jeszcze niewykorzystanym wzorem. Układ planetarny! Ufoludki! Latające spodki! Rakiety! Astronauci! Walentyna Tiereszkowa z dzieckiem w chuście śmigająca po orbicie.
(No dobra, z tym ostatnim mnie poniosło, ale układ planetarny i ufoludki to czemu nie, skoro jest już droga mleczna i robociki. Na planety sama bym chętna była.)
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza