DOTARŁAM TU DZIĘKI MŁODSZEJ SIOSTRZE-CHUSTOMANIACZCE...TERAZ I JA POŁKNĘŁAM HACZYK...I DOBRZE...CIESZĘ SIĘ,ŻE ROZPOCZĘŁA SIĘ MOJA PRZYGODA Z NOSZENIEM MEGO SYNKA W CHUŚCIE...NIECHAJ TRWA JAK NAJDŁUŻEJ...
DOTARŁAM TU DZIĘKI MŁODSZEJ SIOSTRZE-CHUSTOMANIACZCE...TERAZ I JA POŁKNĘŁAM HACZYK...I DOBRZE...CIESZĘ SIĘ,ŻE ROZPOCZĘŁA SIĘ MOJA PRZYGODA Z NOSZENIEM MEGO SYNKA W CHUŚCIE...NIECHAJ TRWA JAK NAJDŁUŻEJ...
WitajSiostra Anguy?
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
hej hej
dla siostry że rozpowszechnia
![]()
Luśka 2008, Szef 2011
witaj![]()
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
Witaj![]()
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
witaj!
Witamy![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Witaj moja najkochańsza SiostrzyczkoFajnie, że wreszcie tu dotarłaś.
ZUZIA 02.11.2007, ZOSIA 30.01.2012
Cześć![]()
Ania mama A (2006), A (2008), W (2010), M i A (2013)
WitajAle to pięknie tak rodzinnie chustować
![]()
Szymon - moje kwietniowe słońce
Rodzinne pasje,są piękne
![]()
Duży 12.06.2000 i Malutka 09.09.2008.
Witamy serdecznie!
Agata - mama dwóch małych złośnic:
Zuzina (13.06.2007)
Zosina (2.10.2008)
My tez witamy!
I zazdroscimy najblizszej chusto-mamy!
![]()
enkeli - prywatnie mama Panny Migotki - Aino, od 14.01.2009
Mama Muminka: "Ale mogę Ci narysować jeża, jak będziesz grzeczna..." ("Tatuś Muminka i morze")
Pamiętaj, że Matkę Ziemię pożyczyliśmy od naszych wnuków...
Dziękuję ....za ciepłe przywitanie wszystkie...zakręcone pozytywnie mamusie...niestety nie mam za wiele czasu i sił,by tu zerkać często (mały-6-tygodniowy Jacuś nie śpi za wiele,a dwie starsze córy też chcą bym poświęcała im czas..a do tego mojego męża nie ma z nami od 3 tygodni,bo musiał wyjechać...tak więc zwariować niekiedy można ...) Mam nadzieję,że niedługo to się zmieni...
No ale i tak życie jest piękne....i nie zamieniłabym je na żadne inne..pozdrawiam
witaj serdecznie![]()
fajnie, że się razem z siostra chustujecie![]()
http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie
F 2008 L 2010 K 2013 I 2015
Witaj![]()
witajcie![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()