mam 2 tyg szkraba i ponieważ wkładki polarowe sucha pupa mi nie wyschły, postanowiłam coś włożyć ze stosika starszej siostry i odkryłam jak świetnie sprawdzają się u chłopca wkłady mikrofibrowe włożone w otulacz, dziecko ma sucho,dla noworodka ich chłonność jest wystarczająca bo i tak ciągle zmienia się pieluchy-mam z flipa te długie i bambino mio, więc może spróbuj przetestować wkładki mikrofibrowe, taki jeden wkład odwłoka dziecku nie zrobi, a wilgoć świetnie utrzyma z dala od skóry

potrzeba matką wynalazku
 potrzeba matką wynalazku

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 Zamieszczone przez *LOLA*
 Zamieszczone przez *LOLA*

.
.

) to ja nie powiedziałabym żeby napy dla noworoda albo małego niemowlą byłyby najlepsze do dopasowania. Ja bym stawiała na rzepy dla takich maluchów jednak.
) to ja nie powiedziałabym żeby napy dla noworoda albo małego niemowlą byłyby najlepsze do dopasowania. Ja bym stawiała na rzepy dla takich maluchów jednak. 

Hey ho! Let's go!
 Hey ho! Let's go!

wkłady bambusowe są bardzo chłonne ale szukam fajnych wkładów typu "sucha pielucha" bo sikacz jest straszny i kręci się zaraz po najmniejszym siknięciu
 wkłady bambusowe są bardzo chłonne ale szukam fajnych wkładów typu "sucha pielucha" bo sikacz jest straszny i kręci się zaraz po najmniejszym siknięciu 
 październik 2010, Hania - nie dotykaj mnie
 październik 2010, Hania - nie dotykaj mnie czerwiec 2013 i Dominik Aniołek (*) 12 styczeń 2017
czerwiec 2013 i Dominik Aniołek (*) 12 styczeń 2017 Nie wiedziałam nawet o co pytać
 Nie wiedziałam nawet o co pytać

:
: