Pokaż wyniki od 1 do 20 z 75

Wątek: noworodek nocą

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Mariolkadg
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Ma 3850, dziś nad ranem ważony. Finanse są ok, bylebym nie musiała kupować nowych - na używki mogę sobie pozwolić

A takie wkładki polarkowe, to co to jest? Jakaś magia czy można sobie walnąć hand made?

No właśnie tak myślałam z tym "mokro", niech sobie chłopaczyna spokojnie śpi, a mama będzie miała spokojniejsze sumienie

Chustoguru

Domyślnie

wkładki polarowe, żadna magia kocyk polarowy i do dzieła

Chustonoszka Awatar Mariolkadg
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Joasiu, podeslij jakieś foto, proszę

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariolkadg Zobacz posta
    Joasiu, podeslij jakieś foto, proszę
    napisałam pw a kocyki to polarkowe z ikei na wkładki kiedyś widziałam też na allegro

Chustonówka

Domyślnie potrzeba matką wynalazku

mam 2 tyg szkraba i ponieważ wkładki polarowe sucha pupa mi nie wyschły, postanowiłam coś włożyć ze stosika starszej siostry i odkryłam jak świetnie sprawdzają się u chłopca wkłady mikrofibrowe włożone w otulacz, dziecko ma sucho,dla noworodka ich chłonność jest wystarczająca bo i tak ciągle zmienia się pieluchy-mam z flipa te długie i bambino mio, więc może spróbuj przetestować wkładki mikrofibrowe, taki jeden wkład odwłoka dziecku nie zrobi, a wilgoć świetnie utrzyma z dala od skóry

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ionka Zobacz posta
    mam 2 tyg szkraba i ponieważ wkładki polarowe sucha pupa mi nie wyschły, postanowiłam coś włożyć ze stosika starszej siostry i odkryłam jak świetnie sprawdzają się u chłopca wkłady mikrofibrowe włożone w otulacz, dziecko ma sucho,dla noworodka ich chłonność jest wystarczająca bo i tak ciągle zmienia się pieluchy-mam z flipa te długie i bambino mio, więc może spróbuj przetestować wkładki mikrofibrowe, taki jeden wkład odwłoka dziecku nie zrobi, a wilgoć świetnie utrzyma z dala od skóry
    sam wkład mikrofibrowy to może podrażnić maluszka - zbyt bardzo wysusza skórę, chyba że ma wierzchnią warstwę z czegoś innego; w kieszonce to nie ma znaczenia w otulaczu tak

Chustomanka

Domyślnie

A jak jest z kieszonkami dla małych niemowlaków? kupiłam dwie i w czasie drzemki w dzień mi przemokły, całe plecki były zalane. Mają napy do regulacji, więc były dobrze dopasowane, ale materiał wewnątrz pieluszki chwycił wilgoć od wkładu, generalnie porażka. Zastanawiam się czy je wogóle używać?

Uprawnienia umieszczania postów