Pokaż wyniki od 1 do 20 z 20

Wątek: jakie wiązanie na szerokie ustawienie nóżek ?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar pszczoła
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

jestem za biodrem. 2x dla tak małego dziecka to za wczesnie, poza tym dziecko nie składa się tylko z szeroko rozstawionych nóżek czy miednicy, i dbając o biodra warto nie zapominać o reszcie, np. kręgosłupie
    wspieram w rodzicielstwie

Doradczyni Noszenia ClauWi®
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chusteryczka Awatar belfe
    Miejscowość
    Polska ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszczoła Zobacz posta
    jestem za biodrem. 2x dla tak małego dziecka to za wczesnie, poza tym dziecko nie składa się tylko z szeroko rozstawionych nóżek czy miednicy, i dbając o biodra warto nie zapominać o reszcie, np. kręgosłupie

a co jest nie tak z kręgosłupem w 2X ?
    przeciez jak jest dobrze zamotane to jest ok- przynajmniej tak mi sie wydaje

Chustofanka Awatar soh
    Miejscowość
    Japonia

Domyślnie

Mysle, ze problem lezy w tym, ze 2x wyglada latwo, ale latwe nie jest. Jesli dobrze zamotasz, a mowisz, ze umiesz, to nie ma sie co martwic.

Myslalam i myslalam, i na przod i bok nic nie znam ponad to co wspomniane juz. Na plecy to plecak z koszulka daje najszerzej nogi, ale Lenka chyba jeszcze za malutka na to. Chyba, zeby nie rozprowadzac koszulki po calym przodzie (biuscie i brzuchu mamy), a zebrac i poprowadzic nad biustem. Da sie tak wyzej nosic i mniej nozki dziecka sie rozkladaja. Ja tak lubie nosic mojego klocka, ale to juz ponad 9kg.
    Soh i same corki - Majka (08/2007), Kalina (09/2009), Sumire (07/2012), i Amelka (02/2015)

Uprawnienia umieszczania postów