Może na biodrze?
A w ogóle nie wiem co to znaczy szeroko "powijać". I czym sie różni od szerokiego pieluchowania
Może na biodrze?
A w ogóle nie wiem co to znaczy szeroko "powijać". I czym sie różni od szerokiego pieluchowania
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
My w podobnej sytuacji usłyszeliśmy, że najlepsze biodro - w kółkowej z odwróconą krawędzią albo kangurek na biodrze.
ciężko mi sie dogadać z kółkowa , ale zamotałam , jak bede miała jak to założę stosowny watek jak i co poprawić bo mistrzem w tym nie jestem :/
Ale 2-miesięczniaka w 2X naprawdę trzeba baaardzo dokładnie zawiązać, gdzieś tu jest watek o 2x.
A tu masz kangura na biodrze: http://www.youtube.com/watch?v=jyRLhbY0Gak
Na filmie nasza IzaKB![]()