Pokaż wyniki od 1 do 20 z 33

Wątek: Regres - co robić?

Mieszany widok

Domyślnie

a zaraz - ovejablanca - widze, ze jestes w ciazy...
    U nas caly regres zaczal sie jak bylam chyba w 23.tygodniu ciazy (teraz 31.). Chlopak wiedzial, ze bedzie rodzinstwo, cieszyl sie bardzo i wszystkim mowil, ze w brzuchu mam dzidzie. Ale lekarze widzac mnie mowili, ze oprocz przeprowadzki na sikanie wlasnie mogla wplynac ciaza. To byl okres, kiedy mlody naprawde zaczal odczuwac, ze chyba nie bedzie sam - duzo wiecej sie przytulal, zaczal w nocy przychodzic do nas do lozka (a od urodzenia nie lubil spac z nami! taki indywidualista)..A jest w podobnym wieku co Twoja Kasia - ma 2 lata i 10 miesiecy.
    maminka urwipołciów dwóch 24/06/10 i 27/06/13

eko przyjazne eventy - www.mamboo.pl

Chustonówka
    Miejscowość
    Krakow/Bytom

Domyślnie

o to widze ze i u mnie moja ciaza przyczyna regresu moze byc... tez zaczal do nas spac przychodzic nagle... no ale odpukac kupki wola i znow je robi do kibelka, siusiu czasem uda sie go zachecic do "kubeczka", a na spacerkach jak jest cieplo to pod krzaczki lubi robic, wiec nadal czekam na calkowite odpieluchowanie, choc czuje, ze bedzie ciezko, bo okazalo sie dzis ze ciaza zagrozona, wiec lezenie i zakaz jakiegokolwiek podnoszenia (

Cytat Zamieszczone przez maria.wiktoria Zobacz posta
    a zaraz - ovejablanca - widze, ze jestes w ciazy...
    U nas caly regres zaczal sie jak bylam chyba w 23.tygodniu ciazy (teraz 31.). Chlopak wiedzial, ze bedzie rodzinstwo, cieszyl sie bardzo i wszystkim mowil, ze w brzuchu mam dzidzie. Ale lekarze widzac mnie mowili, ze oprocz przeprowadzki na sikanie wlasnie mogla wplynac ciaza. To byl okres, kiedy mlody naprawde zaczal odczuwac, ze chyba nie bedzie sam - duzo wiecej sie przytulal, zaczal w nocy przychodzic do nas do lozka (a od urodzenia nie lubil spac z nami! taki indywidualista)..A jest w podobnym wieku co Twoja Kasia - ma 2 lata i 10 miesiecy.
    Piotrek 15 luty 2011

Chusteryczka Awatar goshya
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Japonka przytulam i powodzenia
    Twój Piotrus malutki jeszcze fajnie ze mu sie tak udaje
    Mati 2010, Oliwcia 2012, Jula 2014

Chustonówka
    Miejscowość
    Krakow/Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez goshya Zobacz posta
    Japonka przytulam i powodzenia
    Twój Piotrus malutki jeszcze fajnie ze mu sie tak udaje
    dzięki, na razie ogarniam się z szoku i wymyślam plan działania na dalsze miesiące, do października jeszcze daleko jednak :/
    Piotrek 15 luty 2011

Chustonówka
    Miejscowość
    Krakow/Bytom

Domyślnie

Udało nam się! regres odpukać się skończył (na szczęście epizod kup w pieluchę był krótki, pewnie przez chorobę ten regres był...) i Piotruś woła i rozpoznaje kiedy mu się chce siusiu! jestem szcześliwa, bo bałam się, że po długim czasie buntu nocnikowego ten czas "przypomnienia" sobie kiedy ciało mówi mu, że czas na nocnik będzie trwał wieki, ale udało się! cierpliwość procentuje
    Piotrek 15 luty 2011

Domyślnie

Gratulacje!!!! Ja musze dodac, ze u nas w sumie kryzys trwal rowno 4 miesiace. Wydaje mi sie, ze to byl tez czas kiedy mlody oswoil sie z nowym miejscem zamieszkania, przestal mowic ze stary dom byl fajny (mimo ze bylo tam koszmarnie, a teraz ma wypasnie)... Do dzis jak jestesmy w okolicy tamtego domku to pamieta wszystko, a dopiero niedawno skonczyl 3 lata i nie mieszkamy tam od pol roku.
    Mimo codziennych pran po nawet 3 razy tez sie ciesze, ze nie zwatpilam teraz piore za to pieluchy, bo nowy obywatel juz z nami jest od miesiaca.
    maminka urwipołciów dwóch 24/06/10 i 27/06/13

eko przyjazne eventy - www.mamboo.pl

Chustonówka
    Miejscowość
    Krakow/Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maria.wiktoria Zobacz posta
    Gratulacje!!!! Ja musze dodac, ze u nas w sumie kryzys trwal rowno 4 miesiace. Wydaje mi sie, ze to byl tez czas kiedy mlody oswoil sie z nowym miejscem zamieszkania, przestal mowic ze stary dom byl fajny (mimo ze bylo tam koszmarnie, a teraz ma wypasnie)... Do dzis jak jestesmy w okolicy tamtego domku to pamieta wszystko, a dopiero niedawno skonczyl 3 lata i nie mieszkamy tam od pol roku.
    Mimo codziennych pran po nawet 3 razy tez sie ciesze, ze nie zwatpilam teraz piore za to pieluchy, bo nowy obywatel juz z nami jest od miesiaca.
    ojej, to wspaniale! gratulacje i dużo zdrowia dla Was!!
    Piotrek 15 luty 2011

Uprawnienia umieszczania postów