Cytat Zamieszczone przez inka Zobacz posta
Ech ja bym bardzo chciala pomacac, poprzymierzac, pozyczyc. Tylko mieszkamy w Maroku i niestety daleko. Dlatego tez tak wypytuje.Nasza jedyna chusta to Litlle Frog, nigdy nie widzialam/dotykalam innej.Jak juz pisalam mlody swoje wazy.Motam tylko kieszonke ( dzieki wirtualnej pomocy Mayki1981 . Probowalam innych wiazan, ale np w 2x nielubie wkladania bo trzeba sie nameczyc.Przy kangurku nie jestem w stanie opanowac chusty, ktora sie rozlazi sie przy wiazaniu ruchliwego dziecka.Na plecy tez, wlozylam i mialam zonka co dalej ( musze M poprosic o pomoc).
Wozek odpada, nie ma sensu sie meczyc,chodniki raz sa raz nie ma.Nosidlo wiadomo za maly....
Nic tylko kupic w miare przewiewnego szmatana.Dodtakowo z racji wysylek, opcja kupie jak mi sie nie spodoba oddam tez nie wchodzi w gre.Bo pewnie przesylka bedzie szla wieki i kosztowala majatek.
Jedyne co mi zostalo to zdac sie na rady bardziej doswiadczonych kolezanek.

Podobaja mi sie natki rowniez cenowo, nie chce pasiaka bo mam i juz mi obrzydly te paski.Chce tez nowa chuste (chyba ze trafi sie jakas super okazja to zmienie zdanie), pierwsza kupilam uzywana,teraz chce miec przyjemnosc z rozpakowywania pudelka, lamania itp..
Dzieki za checi i zapraszam do Casablanki. to mowisz,ze sie moge wkopac z tym lnem.To moze jednak jedwab, bo cienszy.....
Jeszcze jedno pytanie, bo piszecie ramia/jedwab.Czyli albo ramia albo jedwab, one nie sa polaczone w jednej chuscie co nie?

Edit: juz sie doedukowalam z ta ramia

Gugu czekamy na relacje ze spaceru.
hmmm a znasz jakies sklepy gdzie moge zamowic? pogugluje moze na cos trafie
hmmm...a może po prostu na innym forum ..np: Natural Mamas ...znajdziesz mamuśke z Maroko...hmmm?
Tam dużo mam z całej Europy jest

oraz i równiez
z ręka na sercu polecam na Twoje temperatury indiacza z hempem antracyta
brzydkie to chyba ze ktos lubi czarny, ale poniesie słonia

szukałabym własnie koło tego czegoś
o!
mam jeszcze jedna
i kolor zacniejszy
NSI V1
Demonka coś nawet myślała nad rozstaniem