Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1261

Wątek: Koszmarne noszenie/wożenie

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sandra Zobacz posta
    Proszę cię dopisz, że dla ludzi o mocnych nerwach... Po prostu to było straszne! Nie obejrzałam do końca...
    Przecież było napisane, że film mocny. I dobrze.

Moim zdaniem ten filmik powinni puszczać ludziom na kursach prawa jazdy, ku przestrodze. Nic tak nie działa, jak obraz.. Gadać i truć to sobie można do usrania, a taki film mówi więcej niż godzina dyskusji...
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chusteryczka Awatar czyżyk
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul Zobacz posta
    Przecież było napisane, że film mocny. I dobrze.
    Było dopisane po prośbie Sandry...

Chustonoszka

Domyślnie

Widziałam dzisiaj dzieciaczka w chuście ale chyba lepiej by mu w wisiadle było... Tak się ucieszyłam jak zobaczyłam chustę a potem spojrzałam na wiązanie i nawet AlMelle ma lepsze przy tym diamencie nowym... I teraz jakoś tak mi przykro

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

PaPuna - to pewnie pierwsze nieśmiałe wyjście z domu było, nie ma co smutać, co najwyżej mogłaś przyjaźnie podejść i zaugerować poprawki . Do mnie raz poszedł koleś, i w sumie miałam inne zdanie, ale cieszę się że podszedł i chciał coś poprawić . Z zagranicy i oboje łamanym angielskim się dogadaliśmy .
    Maj 2014 i Marzec 2016

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

W najnowszym Travelerze - dwa piekne zdjęcia mamy podróżniczki... tylko czemu w wisiadle i to przodem do świata???
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chustoholiczka Awatar nika023
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Coś strasznego
    Marcysia '13 Janka '18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nika023 Zobacz posta
    Coś strasznego

Podejrzewam, że "rodzic" tego wiszącego "dziecka" lata gdzieś w okolicy i się bawi, a "dziecko" zostawił swojej mamie. Bo mało wymagające to "dziecko" jest z racji tego że gumowo-tekstylno-plastikowe

Btw. dawno dawno temu moja mama niosła podobne "dziecko" trzymając je za głowę, w drugiej ręce jakieś siatki z rzeczami dla mnie (zostawiała mnie małą u babci). I w bloku przy windach dostała opieprz od przechodzącego pana, że jak można tak niemowlę nosić. Dziś ktoś by zrobił niewyraźne zdjęcie od tyłu i wrzucił na kwejka czy forum.

Uprawnienia umieszczania postów