Precikuranowy-to nawet nie koszmarne tylko strasznie smutne...
aniamakrela-to chyba wina tej lalki, chyba nie jest dobrym modelem![]()
Precikuranowy-to nawet nie koszmarne tylko strasznie smutne...
aniamakrela-to chyba wina tej lalki, chyba nie jest dobrym modelem![]()
laski linka potrzebuje do jakiego max max hardkorowego filmiku który ukazuje czym grozi przewozenie dziecka bez fotelika/na kolanach rodzica.
dzisiaj uraczyl mnie widok 5 miesieczniaka znajomego u mamusi na kolanach zamiast w foteliku.rece i cycki opadają.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
precikuranowy niektórzy to nie powinni mieć dzieci :/
mTuśka może to? tlko ja już więcej nie oglądam, po pierszym kiedyś obejrzeniu brrr https://www.youtube.com/watch?v=TCys6QgVdu0
edit uwaga filmik mocny!!
Ostatnio edytowane przez żuk ; 31-10-2014 o 10:25
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
ok dopisuję. dla mnie ciąg dalszy nie aż tak straszny, jakoś śmierć dorosłych przez własną głupotę nie rusza mnie tak jak śmierć dziecka przez głupotę dorosłych
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
Bałam się, że dalej może być tylko coś gorszego...
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
Obejrzalam calosc...
Ale pierwsze scenka i tak najgorsza.
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
Widziałam dzisiaj dzieciaczka w chuście ale chyba lepiej by mu w wisiadle było... Tak się ucieszyłam jak zobaczyłam chustę a potem spojrzałam na wiązanie i nawet AlMelle ma lepsze przy tym diamencie nowym... I teraz jakoś tak mi przykro![]()