Spoko, raczej nikt tej pani tu nie rozpozna
Przyznam, że nosidło nie szokuje mnie chyba tak bardzo, jak powinnoMniej niż wisiadło :>
Spoko, raczej nikt tej pani tu nie rozpozna
Przyznam, że nosidło nie szokuje mnie chyba tak bardzo, jak powinnoMniej niż wisiadło :>
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
ja właśnie wczoraj widziałam ojca z maleństwem w wisiadle co na jajka wisiało i machało się przy każdym kroku - przykry widok - nie wiem czy to maleństwo miało z 6 miesięcy
Alicja X.2011 Olga XI.2013
nie zakumałam, że to takie wisiadełko jest tylko w poziomie/bokiem, tzn że to dziecię ma majty. No to nie wpadnie. Ale niewygodnie mu musiało bardzo być i noszącemu również
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
http://allegro.pl/womar-nosidlo-eco-...672927989.html
tego jeszcze nie widziałam
Zwróćcie uwagę na zdjęcie gdzie pan ma dziecko na plecach w nosidełku w kolorze różowym....
ps. jakieś pseudo wydaje mi się to ergo![]()
Natalia (03.10.2008), Bartuś (15.04.2013)
i Alicja- aniołek... (06.04.2014- 11 tc.*)
Mnie nic nie przeraża tylko trochę za grube mi się wydaje.
W ogóle te zdjęcia są oszukane. Zauważcie że jak są dzieci w nosidle - widać że stawy biodrowe są dość mocno odwiedzione, natomiast gdy w różowym nosidle pojawia się plastikowy bobas, nóżki są w idealnej żabce, można by pomyśleć że to nosidło jest super dla małych niemowlaków!
Maj 2014i Marzec 2016
Jakoś nie mam zaufania do tej marki... Ale może niepotrzebnie? To nosidło wygląda na naprawdę ergonomiczne.