Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1261

Wątek: Koszmarne noszenie/wożenie

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

na spacerze, z bocznej nieruchliwej uliczki wyjechał facet, na przodzie, przy kierownicy razem z nim siedziała ok roczna dziewczynka - oboje uśmiechnięci od ucha do ucha, po chwili skręcili w bardzo ruchliwą ulicę - wystarczy chwila i ta maleńka leci przez przednią szybę

Chustomanka Awatar annmay
    Miejscowość
    Warszawa - Żoliborz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mon Zobacz posta
    na spacerze, z bocznej nieruchliwej uliczki wyjechał facet, na przodzie, przy kierownicy razem z nim siedziała ok roczna dziewczynka - oboje uśmiechnięci od ucha do ucha, po chwili skręcili w bardzo ruchliwą ulicę - wystarczy chwila i ta maleńka leci przez przednią szybę
    Autostrada, prędkość co najmniej 140 km/h, dziecko ok. 2 letnie stojące na tylnej kanapie i wyglądające przez tylną szybę.
    Nie dojrzałam czy mieli wpięty fotelik.

Doradca Noszenia ClauWi®

Domyślnie

Do przedszkola moich dzieci ostatnio przyszła mamusia z dwulatkiem (jakieś 15 kg bo spory jest) w elastyku pentelki przodem do świata no myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Pytam się jej z uśmiechem czy jej wygodnie, stwierdziła, że tak jest lepiej niż jak młody jest w jej stronę odwrócony, ja drążę temat, że na jajcach wisi, gniecie sobie, a Ona nic, skończyłam dyskusję...jak go przodem do siebie nosiła to też wisiał na jajkach, żabki to nigdy u niej nie widziałam...

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

15 kilo i elastyk to chyba trudno o żabkę

Domyślnie

Jak miał 2 miesiące też tej żabki nie było to bardzo tragiczny widok

Uprawnienia umieszczania postów