Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1261

Wątek: Koszmarne noszenie/wożenie

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Ronja
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Yvona, jak nic powinnaś biznes chustowy na Antypodach rozkręcić
    Witek 2012

Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Miejscowość
    Portugalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ronja Zobacz posta
    Yvona, jak nic powinnaś biznes chustowy na Antypodach rozkręcić

Chustonówka

Domyślnie

Rozwin interes na antypodach!!! Koniecznie!!!
    Ja chciałam sie wam przyznac, ze niestety juz tez zdazylo mi sie zle nosic niestety. Oczywiscie z niewiedzy. No bo skad mamy wiedziec. Pamiętam jak było na obowiązkowej wizycie u ortopedy. Zbadał bioderka i spier.... Cośtam o chustach czytałam, ale też czytałam pozytywne opinie lekarzyo BB i myślałam, że jak tyle kasy za nosidełko dałam , to dobre musi być.....

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Jak to mawiała moja kuzynka zagraniczna, która mi chciała bb użyczyć......to mercedes wśród nosideł.....no dziwnie to dziecko w tym dyndało ale pamiętam, że gdybym już wtedy nie była z tematem chust i noszenia zaznajomiona przez dziewczynę z tego forum to bym na bank skorzystała i pożyczyła.

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

A tu pan "guru fizjoterapii"

http://www.youtube.com/watch?v=aOnhP5OYudI

(jakoś nie lubię za bardzo tego gościa - nie wiem czemu, tzn. chyba wiem, bo nie lubię jak ktoś się za bardzo na czymś nie zna i zaczyna się swoją niewiedzą dzielić jakby to było coś pewnego, sprawdzonego - takie mam wobec niego odczucia, tzn. nie zarzucam mu braków w wiedzy fizjo, bo w tym to ja jestem laik, i tak nie wiem czy mówi dobrze, ale przy chustach, choć ze mnie nie ekspert to podstawy chociaż mam - takoż sądzę) - i co? - faktycznie wszystko o noszeniu dziecka? dla mnie informacje na pół gwizdka, oprócz tego, że chusty popiera, ale proponowanie nosideł turystycznych jako jedynie słusznych rozwiązań dla starszaka to bym polemizowała - nie raz widziałam jak głowy śpiących dzieci w tych nosidłach po prostu dyndają jak cię mogę (znajomi mają jedno z odchylanym panelem, to może trochę lepiej to wygląda, jak w odchylonym foteliku rowerowym) - no chyba, że tylko ułożenie pupy jest ważne. No i jeszcze ta chusta "kółkowo zapinana" - toż to chyba nie chusta.
    Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

majka, ale przecież to stary filmik.. Jemu już się w miedzyczasie pozmieniało w dobrą stronę, chyba nie wiesz
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustoholiczka Awatar majka
    Miejscowość
    Gdynia/Kartuzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul Zobacz posta
    majka, ale przecież to stary filmik.. Jemu już się w miedzyczasie pozmieniało w dobrą stronę, chyba nie wiesz
    chyba nie dobrze, że stary... to powinni go zdjąć, po co to udostępniać, skoro informacje są półprawdą, a autor ma już inne zdanie - no cóż taki jest pewnie urok Internetu, że potem latami coś za nami się ciągnie
    Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023

Uprawnienia umieszczania postów