Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1261

Wątek: Koszmarne noszenie/wożenie

Mieszany widok

Chustofanka Awatar adea
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tytanowa@ Zobacz posta

A ja Wam powiem tak. Przygotowywałam się przez ostatnich kilka tygodni do wystąpienia na temat historii noszenia i jak to noszenie niemowlaków wygląda wszędzie na świecie. I wiecie co? Wyluzujcie! Ludzie noszą dzieci w koszach z wikliny, albo przywiązane do desek sosnowych. W torbach noszonych na czołach, albo w takich prymitywnych nosidłach, że się aż słabo robi ot pasek koziej skórki i cześć. Na prawdę większość tych dzieci rozwija się świetnie! A wy tu " Czy spacerówka kubełkowa, czy nie kubełkowa"
    Ach nie ma nic koszmarniejszego niż cudze praktyki
    ciesze sie ze to napisałas sama chciałam, ale nie wiedzialam jak ując w słowa. i troche bałam sie linczu
    Mały Mysz listopad 2012, Mniejszy Mysz luty 2016

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Smutne jest to jak niektórzy opowiadają jak np. usypiają dzieci-czekają aż wyryczy się i zaśnie , a taka mama z wisiadłem to przecież chce blisko dzieciątko mieć. Za długo w nim nie ponosi, a malec czuje, że jest przy mamie. Osobiście staram się chodząc z moją misią po mieście dawać dobry przykład, gdy ktoś pyta to chętnie opowiadam o zaletach, ale chyba bym się nie wtrąciła komuś, co ma robić, bo po prostu sama tego nie lubię-potrafię nawet bardziej upierać się przy swoim

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

wklejem tak troche dla smiechu, pozcja srodkowa jest dosc wyczynowa. Ech drodzy producenci

A. listopad 2012

Chustonoszka

Domyślnie

Atoka, no ale wisiadło na all NOWE za 50zł kupisz, ergonomika nie

Mnie jeszcze w ogóle zastanawia, jak rodzic może nosić wisiadło ze względu na siebie - przecież porządny ergonomik czy mietek odciążają rodzica, są ratunkiem dla pleców bolących, a takie wiszenie dziecka na bank wygody rodzicowi nie zapewnia. Zero dbałości o siebie...

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez inka Zobacz posta

wklejem tak troche dla smiechu, pozcja srodkowa jest dosc wyczynowa. Ech drodzy producenci
    A to nie pozycja do karmienia "w locie"?

Uprawnienia umieszczania postów