Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
Bardzo pięknie to napisałaś!
Cytat Zamieszczone przez szajajaba Zobacz posta
Atoka, mądre słowa. A wisiadło lepiej/łatwiej kupić, niż ergo, bo... tańsze. I podejrzewam, że jeśli ktoś widzi nazwę firmy, dajmy na to, Chicco, która ogólnie jakąś tam renomę ma, to nawet nie przyjdzie mu do głowy, że ich wisiadło jest złe. To takie fałszywe zaufanie do marki.
Dziekuje, ostatnio macierzynstwo bardzo nauczylo mnie pokory . A z tymi wisiadlami to jest tak, ze mozna dac 6 stow za wisiadlo i szpanowac , a jak sie na all wpisze to tez raczej przewazaja wisiadla.

Co do producentow, to juz mnie nie dziwi. Zrobia badziewie i chca zarobic (tylko wlasnie nie kumam, czemu sie na wisiadlach tak upieraja, kupe kasy w projekt, promocje i nie wiadomo co wkladaja, jak mogliby tak samo ergo wyprodukowac).
Za to najbardziej mnie boli, kiedy w mediach, ktore uwazaja sie, ze maja 'misje', promuja wisiadla lub denne motania. Tak samo filmiki na yt, gdzie instruktorzy pokazuja jak nosic przodem do swiata w chuscie. Albo zle instrukcje do chust (czytalam, ze sa takie, osobiscie nie widzialam). No kurcze, jakby na zlosc.