Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1261

Wątek: Koszmarne noszenie/wożenie

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nel Zobacz posta
    Pektarine i tak sie przyznajesz

Za kazdym razem jak mi Mloda zasnie w plecaku i glowa sie jej przekrzywi to czuje te zgorszone spojrzenia na sobie, ze to jest koszmarne wiazanie...
    Ale to tylko tak na szybko w domu nie widział nikt oprócz zgorszonego męża

Chustofanka

Domyślnie

Trochę OT, a może się głowa przekrzywiać? Bo zawsze się zastanawiam, nówka właściwie jestem, a jak już mała uśnie to uparcie główkę ma jakoś nie po kolei...

Z koszmarnego noszenia, widziałam szczęśliwego tatusia z dzieckiem wyglądającym na 3-4 m-ce, w wisiadle przodem do świata, podskakującego na środku ulicy w rytm głośnej muzyki podczas parady, wiecie, kolorowo, każdy przebrany i co chwilę jakieś "potworopodobne" kostiumy tu i tam... Dziecko nie wyglądało na równie szczęśliwe co tatuś...

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Ja pomalu sie uodparniam na przodem do swiata i na miesieczniaki wiszace bezlwadnie jak kukielki w bjornach za duzo tego u nas. A przeciez kangury i inne....

A z wozenia, dzis - a myslalam, ze niewiele juz mnie zdziwi - widzialam cos. Wiecie, sa takie spacerowki troche jak krzeselka, zdaje sie peg perego ma takie modele, no wiec lezalo biedne dziecko na tej dolnej czesci krzeselka, czyli nierozlozone (moze tam sie nie da rozlozyc?) i raczej nie bylo zadowolone (ryczalo, tak dokladniej piszac) no i zdecydowanie jeszcze niesiedzace. Ech...

Domyślnie

Ej. Nigdy w życiu jeszcze nie motałam, ale czy na tym obrazku nie jest przypadkiem coś nie tak?
    http://allegro.pl/chusta-natibaby-tk...150378725.html

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yellowstone Zobacz posta
    Ej. Nigdy w życiu jeszcze nie motałam, ale czy na tym obrazku nie jest przypadkiem coś nie tak?
    http://allegro.pl/chusta-natibaby-tk...150378725.html
    Jest nie tak, kiepsko zamotana kieszonka z rozłożonymi połami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pekatrine Zobacz posta
    Jest nie tak, kiepsko zamotana kieszonka z rozłożonymi połami
    Ale to dziecko jest tak przekrzywione. I wisi. I pierwsze co mi się nasunęło jak ujrzałam to to, że pewnie mu się ciężko oddycha A panią bolą plecy.

Chustomanka

Domyślnie

Uprawnienia umieszczania postów