Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1261

Wątek: Koszmarne noszenie/wożenie

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    wschód W-wy

Domyślnie

Nosidło ze stelażem trzeba przymierzyć, czy jest możliwość regulacji i dostosowania do danego dziecka.
    A ja widziałam w niedzielę spacer po polach mokotowskich. Chłopak prowadził na smyczy psa, obok szła dziewczyna prowadziła na smyczy psa lewą ręką, a w prawej trzymała dziecko w pozycji samolotu. Ja bym się nie odważyła. Mam nadzieję, że jak napisałam to przestanie mnie nawiedzać ten obrazek.

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wisteria Zobacz posta
    Nosidło ze stelażem trzeba przymierzyć, czy jest możliwość regulacji i dostosowania do danego dziecka.
    A ja widziałam w niedzielę spacer po polach mokotowskich. Chłopak prowadził na smyczy psa, obok szła dziewczyna prowadziła na smyczy psa lewą ręką, a w prawej trzymała dziecko w pozycji samolotu. Ja bym się nie odważyła. Mam nadzieję, że jak napisałam to przestanie mnie nawiedzać ten obrazek.
    Nie potrafię sobie tego wyobrazić. Jak wygląda pozycja samolotu?

Chustofanka
    Miejscowość
    wschód W-wy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pekatrine Zobacz posta
    Nie potrafię sobie tego wyobrazić. Jak wygląda pozycja samolotu?
    Brzuszkiem na dół, nóżki dość swobodnie bo ręka starcza tylko na podparcie i przygarnięcie od tułowia. To zupełny był maluszek, taki który się nie wierci. Ale i tak trzymać jedną ręką przez spacer?

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wisteria Zobacz posta
    Brzuszkiem na dół, nóżki dość swobodnie bo ręka starcza tylko na podparcie i przygarnięcie od tułowia. To zupełny był maluszek, taki który się nie wierci. Ale i tak trzymać jedną ręką przez spacer?
    No ale nie rozumiem o co caman? Mój M tak nosił starszą godzinami z powodu bóli brzucha. TO była jedyna pozycja w której spała w dzień. U nas nazywała się "na lemura".

Chustofanka
    Miejscowość
    wschód W-wy

Domyślnie

Głównie o brak asekuracji drugą ręką i brak wygody. Jestem też zazdrosna pół serio bo nigdy nie miałam psa, któremu bym zaufała, że nie szarpnie za innym psem, kaczką czy piłką itp.

Domyślnie

Uświadomcie mnie proszę co to jest za wiązanie:
    http://allegro.pl/wysoko-ceniona-chu...160078563.html
    Pomijając to pierwsze, które jest mocno niedociągnięte, to te pozostałe na lalce. Mam wrażenie że każde jest inne.
    Natalia
    mama Ali 21.11.2006
    i Antosia 11.05.2010

Chusteryczka Awatar maroussia
    Miejscowość
    Warszawa - Wesoła

Domyślnie

Też się przyglądałam. A w piątek widziałam babkę z dzieckiem w tym drugim wiązaniu. Niby jak z elastycznej. Panel wisiał, jak falbanka.

Chustoguru Awatar JoShiMa

Domyślnie

A nosiłaś kiedyś tak niemowlę? Kiedy ręka na której leży dziecko jest blisko tułowia to dziecko nie ma za bardzo jak spaść. Chyba ten pies musiałby noszącego przewrócić.

Chustofanka
    Miejscowość
    wschód W-wy

Domyślnie

Nosiłam tak dziecko i pies mnie kiedyś przewrócił ale nie jednocześnie na szczęście. OTA ten pies w opinii właścicielki to był najmądrzejszy pies świata. Zagryzł tylko sarnę, kozę, koty sąsiadki, różne psy i potrafił się też na konia rzucić

Uprawnienia umieszczania postów