nie mogę tu wchodzić, bo płakać mi się chce. Najgorsze zdjęcie to te z biednym noworodkiem przodem do świata w wisiadle na poprzedniej stronie![]()
nie mogę tu wchodzić, bo płakać mi się chce. Najgorsze zdjęcie to te z biednym noworodkiem przodem do świata w wisiadle na poprzedniej stronie![]()
Ten dumny tatuszeby to malenstwo chociaz jakos pod pupkę chwycil bo az boli jak tak wisi bidulek....przypomnialo mi sie jak w dziecinstwie mnie uczono szczeniaczki podtrzmywac za pupke i cale cialko podpierac zeby pieskowi krzywdy nie zrobic...a co dopiero noworodkowi
staram sie tu nie zagladac wlasnie dlatego:-\
No to ja jeszcze podrzucę- nowa reklama eurobanku- Adamczyk z dzieckiem w nosidle na brzuchu- ta reklama "a jajeczniczka jest?"
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
Yh, wczoraj ją widziałam :/
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
No tak...jeszcze na dodatek jedną szelką ma skręconą...na pewno wygodnie...
a na Youtube ktoś widział (bo szukam i nie widzę), bo jam bez tv, a chętnie sobie zobaczę.
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.
H.24.08.13
masakra, aż mnie nogi bolą
http://allegro.pl/womar-zaffiro-nosi...008919276.html
Bartek 02.05.2007Ksawery 07.08.2010
Sara 28.04.2012